tisdag 12 maj 2015

Formula X Turbulent

Jag är en sån tjej som gillar att köpa smink - har ni märkt det? Många saker jag köper är så himla fina och ändå glömmer jag bort att använda dem.

I detta inlägget finns två bortglömda produkter! Den ena produkten är lacket ni ser på bilden ovan. Det heter Turbulent, jag letade verkligen efter det när jag var i New York förra året men det var slut i alla butiker och kvar fanns bara provflaskorna. Slutligen hittade jag det på Sephora i Spanien istället. Formula X finns hos bara hos Sephora tror jag. Sen använder jag det en gång - älskade det och så kom flaskan bort bland alla mina andra 200 lack (har typ så många i mina lådor och många är urfina!). Men så grävde jag runt lite i min nagellackslådor häromdagen och wow - där var det!
Jag brukar grunda nästan alla mina manikyrer med Nailtiques nagelstärkare Formula 2, det är en bra nagelstärkare men man behöver ju använda oftare än vad jag gör för att få ordenlig effekt. Jag målar om en eller två gånger i veckan och det räcker inte så mina naglar är i rätt risigt skick.

Formula X-lacket kräver ett svart lack i grunden, för basen i det lacket är genomskinlig även om den ser svart ut i flaskan - lite lurigt. Jag använde det svarta budgetlacket från Moment som heter nr 15, det har jag köpt i Spanien antingen på marknad eller i nån kina-affär, minns inte riktigt. Det lacket täcker faktiskt på ett enda lager, mycket bra för att vara budget, kanske gav 15:- eller så för min flaska.

Från Bourjois kommer Instant dry-dropparna som jag använde istället för överlack här. Den flaskan köpte jag på Asos för rätt länge sedan - och glömde bort! Faktum är att jag är imponerad över hur snabbt de fick manikyren att torka. Bara att droppa på en droppe och vänta några minuter så kunde jag använda händer sedan.

7 kommentarer:

Helena/LipGloss Bitch sa...

Ursnyggt!

Elin sa...

Jag älskar de Formula X lack jag har, köpte ett set med primer, underlack, lack och överlack och det sitter och är så jäkla snyggt. En vän prövade då hon hälsade på och två (!) veckor senare sa hon att det fortfarande såg perfekt ut.
Nu måste jag bara bestämma vilka lack jag ska utöka samlingen med :)

Ninni sa...

Ja, visst är det läckert? Håller med Elin om att man kanske ska spana in fler...

Lotta L sa...

Jättesnyggt!

Kerstin sa...

Ursnyggt! Kul att se Formula X-lacket och dropparna låter ju väldigt spännande! (jag samlar också på mig skrämmande mycket som jag sedan glömmer bort, hu!)

Ninni sa...

Vi får allt gräva lite i våra samlingar!

Lackert sa...

Riktigt snyggt lack :) låter väldigt smidigt med dropparna