torsdag 28 maj 2015

Sheet-masker från Ti Rivoire

Känner ni till den svenska webshoppen Ti Rivoire? Det gjorde inte jag innan en kvinna vid namn Alice kontaktade mig. Hon har nämligen startat den shoppen och hon säljer så kallade sheet-masker, ni vet sånna där som är så populära i Asien och som man ser lite läskig ut i. Jag gillar sådana masker pga att de är otroligt enkla att använda och känns svala och sköna mot huden. Så när Alice frågade mig om jag vill prova så hakade jag såklart på. Dessutom gillar jag tjejer som vågar starta eget. 
Vad är det som är så bra med en sån här mask då förutom att den är enkel att använda? Jo, den innehåller rejält med serum som får ligga på huden under 15-20 minuter så att huden verkligen hinner "gotta" sig och man slipper skölja bort den. Maskerna från Ti Rivoire finns i två varianter:

Missy Rose Moisturising Mask, den rosa förpackningen. Innehåller rosenvatten och balanserar ph-värde, återfuktar och stärker motståndskraft mot stress och klimatpåverkan. Har antioxidantiska egenskaper som ska bidra till hudens återhämtning.

Lady Evening Breeze Collagen Mask, den grå förpackningen. Högkoncentrerat recept med kollagen och aloe vera. Ökar hudens elasticitet och stramar upp. Den ska även återfukta och ge huden motståndskraft mot stress.

Maskerna kan användas så ofta man vill.

Jag har hittills testat den grå masken, dvs Lady Evening Breeze Collagen Mask. Den är ordentligt indränkt i serumet och känns som en fuktbomb på huden. När jag tog bort masken efter ca 20 minuter så låg serumet kvar som ett fuktigt lager på huden och jag lät det sjunka in av sig själv men man kan även massera in det, sen behövde jag inte smörja in mig för huden var så mjuk och kändes skön. Doften på denna är svag och mycket behaglig. Det serum som blir kvar i masken kan man använda till händerna eller resten av kroppen.

Det finns lite olika storlekar på förpackningarna på dessa och man kan även köpa ett startkit med två masker av varje, ett sådant jag fick. Just nu ser jag att priserna är nedsatta och ett startkit kostar nu 139:90 + frakt.

2 kommentarer:

Lackert sa...

Jag har aldrig testat nån sådan här mask men är lite sugen och om inte annat så ser det ju roligt ut :)

Ninni sa...

Ja de är supersköna och enkla att använda. :-)