måndag 11 maj 2015

Två varianter av ögon med Kiko Cream Crush-skuggan

Jag visade er ju en krämskugga från Kiko igår, den heter Cream Crush och min nyans heter Pearly Dark Brown. Jag lovade er att ni skulle få se hur den ser ut på ögonlocket också. Här har jag applicerat den på den rörliga delen av ögonlocket med en skumgummidutt. Jag gillar ju att använda antingen fingrar eller skumgummiduttar till krämskuggor för jag tycker inte penslar är så bra till det, en smaksak. Under ögat har jag använt samma skugga fast med en rätt smal eyelinerpensel från Bobbi Brown.
Skuggan har bra med pigment och är hyfsat lätt att tona även om man får vara lite snabb, när den väl torkat så går den inte att rubba - vilket är bra!
Upp till brynet har jag en puderskugga från Kiko som heter Pearly Beige Silk (jämför namnet med krämskuggan). Puderskuggan är så himla bra när man vill lägga en skugga som inte syns så mycket men vill addera något till den bara huden för lite snygg yta bara. Mascaran är Yves Rochers Volume Elixir. Den är jag inte överförtjust i, tycker den är lite mähä faktiskt. Vill ha mer volym och så tycker jag att borsten är lite spretig så man lätt målar utanför. Dessutom smular den litegrann.
Jo, jag lade till en sak till efter att jag fotade ovan bilder. Jag kollar mycket just nu på Tati Westbrook på Youtube, hon är min favorit just nu. Maken till snygg kvinna får man leta efter och så fokuserar hon ofta på budgetprodukter som hon får att se ut som juveler i sina sminkningar - hon är så himla duktig! Älskar när hon går in på CVS och Walgreens och gör sånna fynd att man häpnar...  Jo, åter till ämnet i detta inlägg. Tati lägger ofta lite skimrande skugga mitt på den rörliga delen av ögonlocket för extra vavavoom och jag bestämde mig för att prova det. Här har jag lekt lite med Stila-skuggan Kitten. Jag bara duttade lite på ögonlocket som ni ser och visst blev det snyggare än med bara den bruna skuggan? Vad tycker ni?
 Stila-skuggan är en krämig skugga som innehåller guldflecks.
 Ni ser ovan att den inte är helt slät utan glittret/skimret är lite ojämnt.
Såhär ser den ut när man stryker ut den, den är svår att måla med så att den blir opakt (heter det så?) men att dutta dit den på små ytor funkar. Man kan även köpa nån flytande produkt att blanda ut den med, men det har jag inte gjort.

3 kommentarer:

Lotta L sa...

Väldigt snyggt! Och läckert med guldglittret!

Kerstin sa...

Fint! Jag fastnar verkligen för Stila-skuggan, den ser hur fin som helst ut. Och jag skulel mer än gärna knalla in på CVS och Walgreens när som helst nu :)

Ninni sa...

Tack, ja jag måste glittra lite mer känner jag...