fredag 6 maj 2016

Pür Fully Charged Mascara - en fullträff!


Pür Cosmetics har lanserat en ny mascara med så kallad magnetteknologi. Det innebär att den innehåller en magnetisk polymermatris som ska linda in fransarna med en positivt laddad elastisk slöja som lyfter, separerar och definierar. Denna mascara ska även fördröja åldersprocessen hos hårfollikeln så att fransarna ska sitta kvar längre. 
Det finns massor av mascaror som lovar än den ena och än det andra. Hur det är med löftet om att fransarna sitter kvar längre vet jag inte då jag bara använt denna i tio dagar än så länge. Det jag vet är att den är helt suverän! Kolla bara på bilden! Min kollega sa häromdagen att det såg ut som om jag hade lösfransar på mig. Man kan nästan tro det. Dessutom sitter den här mascaran jättebra och är ändå lätt att tvätta bort. Jag är faktiskt otroligt imponerad. Denna får högsta betyg av mig.
 Alltså kolla både volymen och längden! Kan det bli mycket bättre?
Jag var lite orolig för att mascaran skulle vara svår att måla med pga att den har en rätt stor borste, men den är inte alls svårmanövrerad. Hylsan är tuff och pryder sin plats - coolt namn också. Funkar klockrent! Ja, detta är en av de bästa mascaror jag testat!  

Ni hittar denna hos skönhetssalonger runt om i landet samt hos Hudoteket. Den kostar 295:-.
Såhär kan det gå när andra människor är hemma när man fotar.... jaja Nisse får väl vara med då. Ni får gärna passa på att gratulera honom för han fyllde 51 igår.

5 kommentarer:

Lotta L sa...

Ett sent grattis till Nisse!
Vilka fina fransar! Det är väl härligt att hitta en bra mascara? Jag har själv fått en ny favorit; Maybelline Lash Sensational. Har läst så mycket bra om den, så jag var bara tvungen att testa när jag såg den på Åhléns till extrapris! Fast jag sa till mig själv innan jag åkte till stan; "Jag ska INTE köpa NÅGONTING!" För jag behövde ju inget, egentligen... Men oj är jag glad jag testade! Ordinariepriset är ju inte dumt heller, 139:-. Budgetkap verkligen!

Ninni sa...

Tack. Var det den mascaran som vann pris på galan nyligen?

Evelinas blogg sa...

Grattis Nisse! :)

Kerstin sa...

Wow, vilken skillnad! Och grattis i efterskott till NIsse :)

Emma P sa...

Grattis i efterskott Nisse:) mascaran ser grym ut, jag har förstått att många gillar denna. Ska hålla det i åtanke när det är dags att skaffa nytt...