fredag 18 november 2016

Tio tomma

 
  • Oj, nu råkade jag ändå ta med en duschkräm fastän jag inte skulle det. Men denna är iaf i högsta grad aktuell då den tillhör Lush julsortiment som är ute i butik nu. Denna heter Snow Fairy är fyllig och doftar godis så in i bänken. Killarna i min familj älskar godisdofter trots att sönerna nu är snart 16 år. Dock tycker jag nog att denna är lite väl dyr faktiskt så vi får se om det blir något nytt köp. Duschkrämer tar slut superfort i vår familj. 
  • Living Proof, Perfect Hair Day schampoo och balsam. Dessa från Jennifer Aniston har jag gillat massor! De doftar ljuvligt och håret håller sig fräscht länge. Även sambon gillade dessa (han har dessutom Jennifer Aniston som ett frikort, haha, in his dreams!). Kan lätt tänka mig att köpa fler produkter från det här märket, har en hårmask och ett torrschampoo redan hemma. Alla produkter från märket verkar dofta likadant, kan vara bra att veta.

Så går vi över på hudvård:

  • Annemari Börlind ZZ Sensitive Mild Cleansing Emulsion. Denna är supermild men tvättar ändå märkligt nog bort sminket jättebra. Gillar verkligen! Hela ZZ-serien är jättebra!
  • Esse, Refining Cleanser, är en ler-rengöring som har lite skrubb i sig. Gillade denna och gjorde faktiskt så att jag skippade övrig peeling helt medan denna stod i duschen. 
  • Annemari Börlind Beauty Pearls, ett serum som kom i form av små pärlor som krossades i pumpen. En favorit som jag skrivit om här. 


  • Pür Cosmetics (de heter så numera) Outer Space Precision Eye Liner, var lätt att måla med då den har smal filtspets. Den satt bra,  men sånna här eyeliners räcker aldrig så länge tyvärr... 
  • Catrice Glam Doll mascara, bra borste och lätt att måla med utan att det blev klumpar. Men herregud vad den satt dåligt! En halv dag på kontoret så såg jag ut som en panda. Nej, den åker i soptunnan.
  • Burt's Bees Lip Balm, detta är en klassiker numera. Jag älskar detta stift som har en lite doft åt det mintiga hållet.
  • Bitch Balm är min bloggkollega Helenas märke! Ni vet Lipglossbitch. Detta läppcerat finns just nu i tre olika dofter och detta var körsbär. Så himla mjuk och smarrigt på läpparna! Älskar't! Köp!

Sen har vi två små bonusar. Det ena är en ansiktsmaks i sheet-form från IDC Institute som bl a innehåller sheasmör, tror jag köpte den i Spanien i somras. Den var skön, men inte min absoluta favorit, nånstans i mitten ungefär.

Den lilla flaskan är ett serum från Eucerin. Serien heter Hyaluron Filler och jag gillade detta, den lilla provflaskan räckte sisådär i tio dagar. Hyaluronsyra (som inte är en syra) är himla bra och återfuktande för huden. Jag använder just nu både dag- och nattkräm i serien och de är jättesköna och har en mild god doft.

2 kommentarer:

Anonym sa...

En eyeliner som räcker länge är Maybellines Master precise liquid eyeliner. Min favorit! Provade en från Yves Rocker men den var kass./Carin

Ninni sa...

Bra tips! :-)