onsdag 19 april 2017

Collection

Om man hänger med i blogg-kretsar så har man säkert inte missat att budgetmärket Collection har en concealer som är väldigt populär. Jag har flera gånger funderat på att klicka hem den från eBay, men det har inte blivit av. När jag var på Boots på Oxford street så passade jag på. 
Jag frågade mina tonårskillar vilken nyans som passade mig bäst och höll upp en vid vardera sida av ansiktet. Svaret jag fick var att de ju var likadana! Inte mycket hjälp därifrån alltså. Nåväl, eftersom de kostade under femtiolappen per styck så köpte jag båda nyanserna som butiken hade.
Den ena har kall nyans och den andra varm. Själv ligger jag nånstans i mitten av spektrat har jag förstått.
Den övre är alltså den varma och drar mer åt gult och den nedre är kall och drar mer åt rosa. Men skillnaden är inte särskilt stor får jag erkänna. De är krämiga och täcker väl, har inte hunnit prova ordentligt så vet inte hur de sitter, får återkomma om det.
Jag slog även till på en eyeliner med filtspets från märket då jag behövde en brun sådan.
Dessvärre känns den lite blaskig och flöt ut ordentligt när jag testade den på handryggen som ni ser. Men den kanske funkar till vardags.

När jag var yngre så tror jag faktiskt att märket hette Collection 2000, men de verkar ha tagit bort 2000 nu från namnet, visst är det samma märke? Minns att jag hade ögonskuggor därifrån som jag köpte på rea på Superdrug för något pund.

4 kommentarer:

Camilla sa...

Jag är så himla sugen på att testa den concealern, men det är ju stört omöjligt att hitta Collection på nätet! Förutom ebay då, men jag vill handla från webshop.

Och jo, Collection hette Collection 2000 förut. Jag minns att de hade droppat 2000 ett tag efter att jag började följa Pixiwoo, för de var hela tiden tvungen att rätta sig när de nämnde märket. :)

Ninni sa...

Ja, jag har också letat men bara hittat på ebay. 😀 Jag tycker dessa är riktigt bra, man får lite mindre mängd produkt på applikatorn än om man t ex jämför m Tartes Shape tape och det ger bra kontroll.

L sa...

Men Boots leverar ju till Sverige (om man vill hoppa eBay)...? Concealern finns där, och nu blev jag sugen :-)

Ninni sa...

Ja, jag vet det, men jag tycker frakten var hög. Någon gång var det gratis frakt, men då var dessa slut...