torsdag 13 april 2017

Tio Tomma

Dessa produkter hittade jag i min tio tomma-låda denna gången:

  • Ebelin nagellacksremover i pullburk, min favorit faktiskt. Den är superbillig (köps i Tyskland på DM) och funkar snabbt och bra. Har köpt på mig ett lager av dessa så jag har ett tag. 
  • Lady Speed Stick. Jag tänker att jag måste variera mig och inte bara använda Sanex deodoranter, men det går inget bra tycker jag. Den här köpte jag i Mexiko och märket är ganska hajpat sedan många år. Den doftade för jädra starkt, jag blev nästan illamående så jag använde den bara en gång. Ska be min kompis prova den så får vi se vad hon tycker, man reagerar ju olika på dofter. 
  • Fa är en annan deo som inte funkade så bra. Jag har varit rätt lat under vintern och åkt kommunalt till jobbet och då var den väl okej. Men så fort jag började cykla igen så visade denna deo sitt rätta jag - jag luktade svett under armarna på eftermiddagen och kände mig kladdig. Så den åker ut utan att vara slut. 
  • Garnier Respons Body butter Honey Treasures, denna serie är ett riktigt budgetfynd. Ännu mer gillar jag den bodylotion de har i samma serie, den som kommer i pumpflaska. Men denna var mycket trevlig också! Lagom fet och doftade underbart.  


  • IsaDora Nude Cushion Foundation, denna ger verkligen ett fint resultat. Min mamma roffade åt sig mitt första exemplar och då köpte jag en ny, det visar ju att jag gillar den. Dock räckte den inte så länge. Jag vet att man kan fylla på dessa, men jag tycker det känns ohygieniskt. 
  • Nailtique Formula 2 nagelstärkare, denna har jag använt i flera år som underlack. Den är bra, men mina naglar är hopplösa och jag är inte så bra på att ta hand om dem. Jag har hört att det kan bero på zinkbrist så jag har börjat äta zinktabletter nu så får i vi se. Jag köper inte denna igen på ett tag för jag har en massa andra produkter att testa hemma. 
  • Essie Help me Grow, är också en nagelstärkare, denna använde jag för rätt länge sedan och tänkte ge en ny chans, men den var rätt ihoptorkad så jag slänger flaskan och testar någon av mina andra istället. 
  • Pixi Tinted Brilliance Balm i nyansen Lucent Glow, denna har faktiskt varit min favorit av alla "chubby sticks" jag testat. Så skön på läpparna och så gillar jag den svaga doften Det enda som var dåligt var att locket inte sitter fast ordentligt så jag kunde inte ha den i väskan. Jag kanske köper mig en ny nu när jag är i London denna veckan. Pixi har ju en jättemysig butik bakom varuhuset Liberty vid Carnaby Street. 
  • PL3 läppcerat. Minns ni dessa läppcerat med en röd ring? Jag använde dem på 80-talet redan och fick ett litet nostalgiryck för ett tag sedan. Dock tycker jag det är lite väl vaxigt och hårt för min smak, gillar mer krämiga läppcerat. Men jag gjorde slut på det iaf. 
  • Catrice Beautifying Lip Smoother, liknar på pricken Clarins Instant light natural lip perfector, fast kostar mycket mindre pengar. Jag tycker dessa är lika bra faktiskt! Samma sammetsapplikator, doften är nästan likadan och de känns vårdande. Synd bara att Catrice inte finns i Sverige, jag brukar passa på när vi åker till Tyskland. 
Ska jag berätta en hemlis? Jag fyller 47 idag, men säg det inte till någon. Tillbringar födelsedagen med familjen i London så jag har det verkligen bra! 

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Stort GRATTIS på födelsedagen! Hoppas du har det riktigt bra i London! Kram!

Ninni sa...

Kram på dig Lotta, vi hade en toppenmysig resa!