tisdag 6 mars 2018

Fresh - Sugar Lip Caramel

Jag var ju i USA över jul och nyår och såklart köpte jag en massa kul skönhetsprodukter när jag var där. Jag var lite mer återhållsam än vad jag varit vid tidigare USA-besök, dels pga dyr dollar samt även att jag nog faktiskt blivit lite mer kräsen med åren. Jag vet att intresset att läsa om saker som inte finns i Sverige är stort så nu kommer det lite inlägg där jag visar en del av vad jag köpte. 
Fresh är ett märke som har egna butiker runtom i USA och de säljs även på bl a Sephora. Deras Sugar-stift för läpparna i olika nyanser är väldigt populära - och dyra! Jag har flera av dem och gillar dem även om jag kanske använt mer sällan på sistone. För ett tag sen kom de ut med denna lilla burk med läppbalsam och den blev populär hos amerikanska youtubers efter att de fått pressutskick från märket. Jag köpte mig en burk på Sephora i Santa Monica.  För övrigt en av de bästa Sephorabutikerna jag besökt i USA även om den inte är störst, den sämsta jag besökt ligger förresten vid Times Square i NY.
De tar 18 dollar för en burk om 6 gr, inte helt gratis. Aprikosolja, socker och vitamin E finns bland ingredienserna. Den är rätt så fet och ger lite glans. Doften ska vara lite bränt socker och påminner om stiften jag tidigare har. Det finns dock en sak jag inte gillar.... den doftar litegrann kiss faktiskt. Det finns en antydan. Jag har upplevt det tidigare hos ett läppstift från The Body Shop. Det gör att detta inte blev någon större favorit hos mig tyvärr.

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Hmm....doften låter ju inge vidare. Annars lät den ju bra.

Ninni sa...

Kan ju vara min näsa också...