torsdag 25 februari 2010

Dagens shoppingrunda

Idag hade jag bespetsat mig på The Body Shops kundklubbsdag. Det som lockade var deras nya kroppsserie med citrondoft som man idag, på lanseringsdagen, fick 20% rabatt på som medlem. Jag var mest sugen på att lukta på den eftersom jag har fyra oöppnade kroppscremer och flera oöppnade duschcremer så jag behöver verkligen ingenting sånt just nu. Sen hade jag även spanat in deras nya hudvårdsserie Nutriganics, som också lanseras idag, där skulle man få köpa nattcreme till halva priset. Det jag hade missat var att man måste köpa en dagcreme för att få köpa nattcremen till halva priset och dagcreme har jag gott om. Dessutom kom jag ju på att jag hellre vill testa Regenerist från Olay egentligen. Om man handlade för 400:- så skulle man få en gåva. Det visade sig vara två småflaskor ur deras Spa Wisdom-serie som inte lockade mig överhuvudtaget. Så det blev inget köp alls! Jahapp, där sparade jag ex antal pengar!

Det jag däremot behövde var öronproppar då min ena son tror att min säng är hans säng och han snarkar. Så jag styrde kosan mot Apoteket. Väl där kom jag ju på att jag behöver en ny ansiktsskrubb, har inte ägt någon ansiktsskrubb på ett tag och är i behov av att få peela bort lite torr hud. Valet föll på den nya serien från Cliniderm. Dual action heter den och den ska även fungera som fuktmask vilket jag tyckte lät alldeles perfekt! 99:- fick jag ge för den så det kändes bra. Recension kommer när jag testat den ett tag.

Häromdagen skrev jag ju om den nya MUS-skuggan Charity, där intäkterna går till forskning mot HIV. Jag har inte kunnat släppa den skuggan ur tanken så efter en avstickare till Åhlens är den nu min och det känns så bra!

3 kommentarer:

Tina (Beleza) sa...

Du vet hur man sparar pengar du! ;)Jag ska också köpa Charity har jag bestämt, vare sig jag gillar den eller inte, tycker mest det är trevligt att bidra och samtidigt få något för det. :)

Kerstin sa...

Jag säger som Tina, vilken bra besparing =) Jag är väldigt nyfiken på skrubben!

Ninni sa...

Ja, skrubben kommer att få sig en recension sen. Kan rappportera efter första användningen att kornen är gansk runda och inte vassa. Doften är mild och god