tisdag 1 maj 2012

Det här med BUS...

Jag har insett att det där med brun-utan-sol inte är något för mig. Inte ens de dyra märkena har bus som inte luktar härsket smör. Jag har så jädra svårt för den lukten. Den här tuben, från mitt favoritmärke Matis, innehåller en kräm som gradvis ska ge färg. Ungefär som den som finns från Dove, ni vet. Men den luktar ändå härsket smör efter en stund. Dessutom blev resultatet ojämnt trots att jag skrubbade enligt konstens alla regler innan jag använde produkten. Jag ansträngde mig verkligen för att smörja jämnt på benen och ändå blev det randigt.

Jag har testat både Doves variant och en spray från Lancôme, men de luktar ju uräckligt när de börjar verka och det blir randigt och trist. Det är ju trist att behöva duscha igen när man smort in sig efter duschen. Jag har använt bus-servetter för ansiktet några gånger och det kan jag stå ut med, att tvätta ansiktet går ju mycket fortare än att duscha... fast jag lider av lukten som sagt.

3 kommentarer:

Lotta sa...

Håller med, jag har också svårt för doften. Tycker det blir jobbigt att hålla efter färgen i ansiktet, brukar tröttna efter ett tag. Jag har så förbaskat bleka ben bara! Och svårt att få färg på dom. Men det blir meckigt, och kladdigt, och "doftigt"... Ack ja.

Ninni sa...

Ja, mina ben är som lakan just nu, inte kul alls, men jag väljer nog att stå ut med det framför den äckliga lukten.

Caroline | Makeupedia.se sa...

Ska klicka hem Melvitas BUS från feelunique, den ska tydligen dofta vanilj och inget illa alls! Men håller med, bus är jobbigt och applicera men nödvändigt ont för min del!