torsdag 17 maj 2012

Estée Lauder - Mystic Mauve

Som ni säkert vet så älskar jag nästan alla produkter från Estée Lauder. Jag har nog bara provat en enda produkt jag inte gillat och det var en rengöringsmjölk. Det mesta från märket känns härligt lyxigt. Innan vår LA-resa i februari så hade jag spanat in det här läppstiftet i svenska butiker. Det heter Mystic Mauve. Dessa kostar 280:-/st i Sverige och det tycker jag är för dyrt. Jag skrev ned det på min LA-shoppinglista och köpte det på Nordstroms för ca 175:- istället vilket iofs också är rätt så dyrt för ett läppstift.
Jag älskar de lyxiga förpackningarna på Estée Lauders produkter. Både läppstiften och läppglansen från märket doftar helt underbart, lite åt russin/fikon-hållet. Tycker att doften är jätteviktig när det gäller läpp-produkter. Andra favoriter på den fronten är L'Oreals läppstift som också är ljuvliga fast mycket billigare.
 Mystic Mauve är en perfekt vardagsfärg i mina ögon, inte för mörkt men ger ändå lite färg.
 Som ni ser så är det ganska skirt, precis lagom tycker jag.
Jag köpte ett läppstift till från samma märke, men det spar jag lite. Köpte även en annan produkt som jag snart ska börja använda, behöver bara få lite färg på näsan först innan ni får se. Ni får hålla er lite till alltså. Jag gillar att ha ett litet förråd av oanvända produkter för när det är lite trist så kan man alltid plocka fram nån liten grej.

6 kommentarer:

Kerstin sa...

Mycket elegant!

Lotta sa...

Så snyggt! Ser helt perfekt ut!
Skriver upp det på listan över saker jag vill ha!

josefine sa...

Snyggt! En riktigt klassisk färg :)

Ninni sa...

Tack! :-)

Fröken Frodig sa...

Jättesnygg färg!

Anonym sa...

Vart hittar man denna nyans i Sverige? Köpte min mystic mauve utomlands och den har långsamt blivit en av mina favorit färger men jag tycks inte hitta den här i Sverige :(