tisdag 8 maj 2012

Recension - Daniel Sandler Jumbo Jet Mascara

Den här mascaran fanns i min Glossybox förra månaden. Jag har aldrig förut testat något från Daniel Sandler även om jag sett att märket finns i flera webshoppar. Det har aldrig lockat mig något särskilt, men det är ju kul att man får prova olika märken, det är därför jag gillar Glossyboxen. Det gör inget om inte alla produkterna blir favoriter när det kostar så lite att testa.

Vi kan börja med hylsan. Den är rejält stor och känns rätt plastig och billig. Ingen större finess direkt. Jag som älskar Estée Lauders lyxiga hylsor dras inte alls till denna som ni kan förstå. Borsten är klassisk och ganska rejält stor, en toaborste som vissa kallar dem. En sån som som brukar ge bra volym, men som inte är så bra att måla fin-lir med.

Formulan då? Jo, den är ganska tunn och trist. Trots den stora borsten får jag lägga massor av lager för att överhuvudtaget få någon volym och längd. Man får verkligen jobba och det innebär en hel del klumpar och kladd samt att det tar tid på morgonen när jag har bråttom. Däremot så tycker jag att mascaran sitter hyfsat under dagen.

Jag kommer inte att köpa den här mascaran och jag blir inte sådär särskilt intresserad av märkets övriga produkter heller för det känns rätt så billigt faktiskt. Fast den är ju inte så dyr heller, hittar den på t ex Feelunique för £14,75. Jag skulle dock hellre lägga på sisådär två pund och köpa en Benefit-mascara för de pengarna istället eller köpa en L'Oreal-mascara för halva pengen (jo, de finns också hos den shoppen billigt).

Ninni ger betyget: 2 (enbart för att den sitter hyfsat bra när den väl är på plats).

3 kommentarer:

Kerstin sa...

Maskaror som inte håller måttet volymmässigt är verkligen trist!

beautylana sa...

Jag fick panda ögon... ingen volym,ingen längd..skit! Skrev recension om den också!

Ninni sa...

Kerstin, ja jag är ju ute efter vavavoom-volym!
Beautylana, den fäller inte något särskilt på mig, men jag är ändå inte förtjust...