måndag 17 juni 2013

Spanien - packning del 2

Som jag berättade i förra inlägget så tänkte jag visa er lite ur min Spanienpackning. I detta inlägg ser ni solkrämerna. Det är inte säkert att alla får plats så någon av dem kanske får stanna hemma för användning när vi kommer hem istället. 
After Sun från Hawaiian Tropic, får se om denna får åka med, den tar rätt stor plats och jag kommer ändå att ta med bodylotions, jag tycker egentligen att after sun är en rätt onödig produkt. Bättre då att satsa på en aloe vera-gel, men det har jag ingen just nu. Kanske köper en.

Småprover med spf 30-50 från Bioderma och Avéne, väldigt bra att ta med till stranden då solen och värmen fördärvar innehållet, dessa tar ju slut fort så det gör inget.

Solstift 20 och 50 från ACO och Vichy, bra till läpparna och utsatta ställen såsom pannan och axlarna. Min sambo blir alltid lite röd om näsan och får då slänga på lite spf 50 (jodå, jag försöker tjata på honom att använda mer spf där, men han lyssnar inte så noga tyvärr).

Solskyddsfatkor 10-25. Troligen får Proderm spf 20 stanna hemma. Jag smorde in barnen i ansiktet med den när vi var ute och paddlade, men de avskydde doften. Spf 10 är lagom att ha på benen när de fått lite färg, dock inte på stranden för då vill jag ha högre faktor. Solsprayen från Hawaiian Tropic har jag en känsla av att sambon kommer att gilla, han älskar allt som har lite 80-talssommarkänsla, tänk musikvideos med Wham där George Michael glider runt i avklippta jeans och smörjer in sig med kokos/morotsolja. Sambon skulle gärna hängt där vid poolen och spanat på tjejer med tangabikinis. 
Sen har vi högfaktorerna 30-50. De kommer från Apolosophy, Murad, Bioderma och Kiehl's. Alla dessa är jag jättepepp på att testa, har provsmort lite på armarna och de verkar sköna allihop. Bioderma ska dessutom ge ett matt resultat, och jag som alltid känner mig så blank och ful när jag smort in mig med solkräm, hoppas det funkar så jag slipper känna mig flottig i år. Hoppas även på att ingen av krämerna täpper till mina porer så jag får en massa finnar.

Har ni testat några av de här solkrämerna och vad tyckte ni?

3 kommentarer:

Unknown sa...

Jag har aldrig använt mig av Hawaiian Tropic förut. Kan du rekommendera den produkten? :)

Evelinas blogg sa...

Ah, tanga-bikinis! Mmm! ;)

Ninni sa...

Emma Carolina, Har nu testat sololjan med spf 20 och upplevde den tyvärr lite för fet.
Evelina, ja det vill du väl ha på stranden i sommar? ;-)