söndag 9 november 2014

På min önskelista

Jag behöver absolut ingenting i makeup-väg och många saker som lanseras känns lite "meh" just nu. Men ibland dyker det ju upp saker som får min mun att vattnas... Kolla bara paletten från Givenchy och krämskuggan från samma märke. Som juveler!

Givenchy är ett märke som jag aldrig testat något från tidigare bortsett från Eau de Givenchy som var en av mina första dofter (en kompis har fortfarande en flaska i sitt badrum och den väcker minnen).

Ni finner märkets produkter hos t ex Escentual där paletten kostar £40,50 samt krämskuggan £18 plus frakt. Synd bara att jag är urfattig just nu efter alla resebokningar och köksmöbel-inköp under året. Håller på att ladda reskassan till jul/nyårsresan så jag får inte göra några större utsvävningar just nu.

4 kommentarer:

Lotta L sa...

Paletten ser fin ut!
Mycket jag vill ha nu, läppstift, paletterna från Isadora, singelskuggor och jag vet inte vad. Men jag försöker hålla igen, har så mycket tycker jag som jag inte använder. Får se hur det går...

Ninni sa...

Jag vet... Man borde använda det man redan har istället för att sukta efter mer.

Lackert sa...

Wow vilken snygg palett :) Finns rätt mycket som jag skulle vilja ha nu, hösten och vintern är värst för mej eftersom det är oftast då det är såna färger jag gillar

Ninni sa...

Jag håller med, jag gillar inte alls pastellerna som gäller på våren.