torsdag 27 november 2014

Schampokakor från Lush

Häromsistens blev jag inbjuden till ett event med Lush. Tyvärr så var eventet i Stockholm (bor helt klart i fel stad för det mesta händer i hufvudstaden). Lush var dock jättegulliga och skickade mig lite produkter i form av deras schampokakor, där de lanserar nya varianter som finns i butik nu. Så spännande! Sex stycken nya sorter kommer de med och jag fick tre av dem:

  • Montalbano (gul), innehåller siciliansk citronolja, oliv och rosmarin. Ska göra håret glansigt och skinande rent. 
  • Honey I washed my hair (beige - jag tror det är den iaf), ett honungsschampo med koladoft som ger håret ett lyft och gör det mjukt och glänsande. Innehåller 5% rättvisemärkt honung. 
  • Lullaby (rosa), ett mjukt schampo med mandel som exfolierar hårbotten och innehåller mjukgörande havremjöl och lavendel. Ska vara bra för personer som tvättar håret innan läggdags. 
99:-/st kostar dessa och vad jag förstår så ska de räcka länge och spara på miljön då de inte har förpackning. Jag vet inte riktigt hur jag ska förvara dem i duschen bara, men jag kommer nog på något. 

När jag hämtade ut lådan på posten så kunde jag redan där känna på doften att paketet kom från Lush. Kakorna doftar underbart var för sig, men ihop blir det lite starkt, ni vet säkert hur det doftar i Lush-butikerna. Jag hade påsen i sovrummet och var tvungen att flytta den till badrummet när jag skulle sova. Den jag gillar doften på bäst är nog Montalbano för den doftar helt ljuvligt av citron, ingen sån där doft av rengöringsmedel - utan riktig citron! 

4 kommentarer:

Lotta L sa...

Tycker det låter kul med schampokakor. För tillfället håller jag på med balsammetoden igen, men om (eller när) jag tröttnar ska jag nog testa! Kan ju iof köpa en till dottern.

Ninni sa...

Du får rapportera om balsammetoden!

Anonym sa...

Och jag vill ha rapport om shampookakorna! /Carin

Ninni sa...

Lovar!