onsdag 4 februari 2015

Första försöket med Givenchy-paletten

Jag har verkligen dragit mig för att sätta penseln i min finfina palett från Givenchy, ni vet den jag köpte på flygplatsen på Mauritius. Men smink är ju ändå till för att användas så jag tog mod till mig.
Jag provade skuggorna och även rouget och jag inser att detta är bra grejor även om fotoljuset var sådär, det ser ut som mindre sminkat än vad det var i verkligheten. Ramade in ögat gjorde jag med en plommonfärgad penna från Bare Minerals around the clock-serie, är lite lat och orkar inte kolla vad den hette nu, men de pennorna är helt klart i klass med Urban Decays 24/7-pennor. Mascaran är också från Bare Minerals och jag recenserade den häromdagen, lite svårmålad men ger bra volym. Brynen är målade med en mörkbrun skugga från en Yves Rocher-palett.

Hoho, är ni kvar? Oj, nu syns röran i bakgrunden och min trista grå utväxt, ska se om jag hinner färga snart... och städa! 

4 kommentarer:

Lotta L sa...

Det blev ju jättefint! Superfin sminkning! Men visst förstår jag det är svårt att börja använda något så fint! Men det är ju till för att användas precis som du säger.

Ninni sa...

Tack Lotta! 😄

Kerstin sa...

Jättefint!

Jag försöker också att våga använda mina paletter :)

Ninni sa...

Tack, vi måste våga!