lördag 4 juli 2015

Naughty is the new nice

Jag har rotat runt rätt mycket i mina nagellackslådor (skulle gissa på att jag äger sisådär en 400 nagellack i nuläget) och jag hittar juvel efter juvel i lådorna. Många lack använder jag bara en gång för att upptäcka att de inte är så speciella och andra använder jag flera gånger. Lacket på bilden är ett sådant jag använt flera gånger för det är så jädrans snyggt! Det kommer från Sephoras samarbete med OPI och heter Naughty is the new nice.
Överlacket jag använde kommer också från ett OPI-samarbete, fast denna gången med Nicóle vem nu det är. Bra är det iallafall - väldigt bra faktiskt! Bred lättmålad pensel och torkar fort. Båda lacken är inköpta i USA för rätt länge sedan.

Allmänna tankar:
Häromdagen gick jag förbi lokalen där Sephora ska öppna här i Göteborg, den ligger på Kungsgatan långt ned, brevid klädbutiken Chelsey. Lokalen ser stor ut från utsidan, har för mig att det låg en stor klädbutik där innan. Tyvärr kommer Sephora att öppna medan jag är i Spanien, det är sagt slutet av juli men inget exakt datum, känns lite surt faktiskt för jag var bortrest även när Victorias Secret öppnade på Landvetter och missade därmed eventet som hörde till. Man vill ju vara med där det händer, speciellt när det händer här i Göteborg för det mesta är i Stockholm.

Jag bor i Göteborg och jag har fått tre stycken förhandsinbjudningar till event i Stockholm under tidiga hösten - de ligger med obekväma två veckors mellanrum allihop. hade de legat samma vecka så hade jag definitivt gått på alla, nu får jag välja något av dem tyvärr... inte lätt. Kan ju inte åka upp hela tiden men jag ska ändå försöka bli lite bättre på att besöka Stockholmseventen nu när mina barn är större och min man inte längre jobbar skift. Förut var det svårare att komma ifrån.

5 kommentarer:

Anonym sa...

400!!! Jag har 44 och det är mer än jag hinner använda. Kram C

Ninni sa...

Haha ja en del av lacken ligger onekligen oanvända....

Kerstin sa...

Fint!

Så synd att du missar Sephora-eventet! Det är verkligen klurigt detdär med alla event i Stockholm... Man vill så gärna, men det är inte lätt att få ihop.

Ninni sa...

Ja, jag ska nog försöka åka upp på ett eller två iaf...

Lackert sa...

Jäklar vad snyggt