onsdag 8 juli 2015

Tanya Burr - Everyday Flutter

Åh, vad jag önskar att jag var sådär duktig på pillriga saker. När jag var liten så höll jag jämt på och pysslade med allt möjligt. Jag ritade, klippte och klistrade för fullt. I vuxen ålder är det precis som om den ådran dog ut...

Att applicera lösögonfransar är därför en kamp för mig. Jag har världens problem med att få dit dem på ett bra sätt och ändarna vägrar liksom fastna. Därför tänkte jag att det kunde vara bra att prova sånna där halv-rader med fransar. Jag har testat sånna där enstaka, ni vet med tre fransar på varje, men de fick jag bara inte till, de vände sig åt höger och vänster och inte åt det håll som resten av mina fransar pekar åt.
Jag klickade därför hem dessa "halvfransar" från Tanya Burr, jag passade på när det var något rabatterbjudande på Feelunique som säljer märket. Jag gjorde enligt konstens alla regler för att fästa dem. Jag använde det bästa lösfranslim pengar kan köpa enligt de som är gurus på ämnet, dvs Duo-limmet. Jag lät det torka lagom länge för bättre häftförmåga och jag provade både min vanliga pincett och den specialpincett jag har för ändamålet, se kolla här hur den ser ut, missade fota den.

Resultatet då? Jo, jag lyckades rufsa till fransarna rätt så ordentligt. Ni ser ju på bilden. Dessutom tycker jag att dessa fransar är lite väl långa i ytterkanten. Så vette tusan om jag gillar. Är det någon av er som har bra tips på lösfransar som är extremt lätta att applicera och ser hyfsat naturliga ut? Sådär som en riktigt bra mascara alltså. Jag vill inte se ut som de där tonårstjejerna som har härmat dragqueens... ok nu erkänner jag att jag var lite elak, men lite åt det hållet finns det faktiskt många unga tjejer som ser ut även till vardags. Jo, jag har också begått skönhetssynder i min ungdom som jag skrattat åt i efterhand, tro inget annat. Det händer fortfarande att jag gör mina misstag och sånt tycker jag vi ska bjussa på. Eller?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Klipp dem lite kortare!

Ninni sa...

Ja, men det är svårt att göra utan att få dem ojämna bara så jag köper nog några som är kortare fr början nästa gång istället.

Emma P sa...

Ardell har schyssta accentfransar som är lite mer åt det rufsiga hållet, 318. Jag föreslår dock att du köper Wispies från Ardell och kapar dem på mitten, då får du två par accentfransar för priset av en. Tror dock inte du ska köpa Demi Wispies, de är kortare inåt och tror därför det blir svårt att få ut två par accentfransar av ett par. Kapa fransar på bredden gör jag hela tiden, däremot på längden tror jag är svårt att få snyggt. Kan dock va så att Wispies känns långa för dig kanske. Vill man ha korta diskreta har ju Ardell Babies, de är som en 3/4 rad och väldigt diskreta och går ju lätt att kapa ner på bredden vid behov. Sen har de ju 108, de tycker jag är jättekorta och även 110 är väldigt diskreta .