söndag 23 april 2017

EVERPRObeauty - Zero Grey

Jag avskyr mina grå hårstrån. Detta eviga färgande är så jobbigt. Håret verkar växa fortare och fortare. Jag skulle behöva färga var tredje vecka för att motverka motorväg på huvudet om det inte vore för att det numera finns sprayer som man kan dölja hårväxten med. När jag var i London i påskveckan så slog jag till på den här lilla saken. Det är en hårskugga som säger sig vara magnetisk.  Ett alternativ till utväxtspray alltså.
Produkten kommer i en liten smidig dosa, bra när man reser. En sprayflaska tar helt klart mer plats.
I locket på dosan sitter en skugga i fast form, precis som en ögonskugga. I botten sitter en liten svamp som ska fungera som applikator. Man kan nog använda fingrarna eller annan applikator också misstänker jag, men denna funkade helt ok.
Tyvärr så var färgutbudet rätt begränsat. Det fanns en ljust brun nyans och så denna som egentligen är lite för mörk för mig, men jag tänker använda den ändå. Man fick läsa på förpackningen för det fanns ingen provburk i butiken. Jag har testat den och den täcker verkligen de grå håren. Jag tycker inte den färgar av sig nämnvärt om man inte gnuggar hårt mot ställena där man applicerat. En helt okej produkt alltså om de bara kunde komma med fler nyanser.

Den här har jag inte sett i Sverige, har ni? Jag har däremot sett en liknande produkt som heter ColorWow, men den kostar 319:- på Lyko, vilket jag tycker är på tok för dyrt för 2,1 gram skugga. Denna gav jag 8,66 pund för, dvs ca ganska precis en hundring, dessutom innehåller den 3,7 gram så man får betydligt mer för pengarna.

4 kommentarer:

Fröken Frodig sa...

Verkar som nåt för mej! Var köpte du den? Ska till London i juni och tänker haffa mej ett ex :)

Ninni sa...

Tror jag köpte den på Superdrug. Det var på Oxford street. Det ligger bl a en Mc Donalds i samma lilla miniköpcenter och så ligger denna butiken i källarplan.

Fröken Frodig sa...

Tack, då ska jag kolla på Superdrug :)

Ninni sa...

Hoppas du hittar! 😀