måndag 17 april 2017

The Estée Edit

Jag och familjen har varit i London en vecka. Vi har haft det fantastiskt. Vi bodde på ett litet hotell i Kensington några busshållplatser från Harrods. Vädret var helt fantastiskt de första dagarna, vi hade säkert 25 grader och solen strålade. Min sambo åkte runt hela stan på sina inlines ihop med ca hundra andra inlinesåkare på söndagen medan jag och barnen strosade i affärer på Oxford street. Vi åkte även en mysig båttur till Greenwich, gick en Jack the Ripper-tur med guide samt var på The Science Museum. De sista dagarna var det en smula kallare, men inte så kallt som i Sverige och vi hade inte en droppe regn. Våren hade helt klart kommit mycket längre och min sambo fick jätteproblem med sin pollenallergi tyvärr. 
Shopping hann jag med en hel del då vi var i London en hel vecka. På Carnaby Street ligger en Estée Lauder-butik som även har deras andra märke The Estée Edit som är lite åt det modernare hållet. Jag slog till på två av de mest populära produkterna. Den ena är ett kit med två rejäla paletter som jag tänkte visa er.
Kitet kostade 42 pund, ca 485:-. Kan tyckas mycket, men då får man två rätt stora paletter. De är magnetiska och fäster vid varandra.
Den silverfärgade paletten heter  Glow Face + Eye Palette och den svarta heter Gritty Eye Palette.
Glow Face + Eye Palette är tänkt att användas lite hursomhelst, som highlighter, rouge eller ögonskuggor. Bra tänkt.
Alla nyanser är skimriga mer eller mindre, så är man ute efter matta sådana så får man leta vidare. 

Här ser ni innehållet i Gritty Eye Palette. Färgerna är betydligt starkare i verkligheten.
Alla nyanser i denna känns unika förutom nummer två från vänster och den näst till höger. Den svarta känns lite mesig i pigmentet. Mina favoriter är den gröna och den duokroma längst till höger. Ska se om jag kan göra några roliga sotningar med dessa. 
Jag köpte även en dubbeländad mascara som heter The Edgiest, den tänker jag spara lite för jag har massa andra mascaror som står före i "testkön".
Den gulliga expediten gav mig även en necessär (glömde fota, men en vanlig beige krokopressad) samt lite roliga prover på märkets produkter.
Läppglanset som låg i den lilla asken ovan är det minsta jag någonsin skådat, så gölligt!

Har ni testat något från The Estée Edit? Vad tyckte ni?

4 kommentarer:

Lotta L sa...

Så härligt det låter! Och så fina paletter!

Ninni sa...

Visst är de! 😀😀😀

Kerstin sa...

Vilka UNDERBARA paletter!

Ninni sa...

Haha, japp helt enkelt! 😀