måndag 22 mars 2010

Dove Visiblecare


Jag är med i något som heter Buzzador. Där får man mail ibland om saker som man kan prova gratis. Man får även småprover som man kan dela ut till vänner och bekanta. Sen får man betygssätta dem. Den här gången fick jag prova Dove's nya duschcreme Visiblecare. Jag måste faktiskt säga att den är himla skön. Den är sådär härligt moussig och silkig i konsistensen och doftar jättegott. Priset är inte högt för en flaska på 200 ml, den kostar bara 27 kronor och det tycker jag verkligen den är värd. Den här får en femma av mig i betyg!

Om ni vill bli medlemmar i Buzzador så går gärna i på sidan. Om ni skriver att jag tipsade så blir jag extra glad. Mitt användarnamn är ninni_70.

4 kommentarer:

Linda sa...

Doves duschcremer och lotions diggar jag, och deon i orginaldoften doftar sååå fräscht! Vet du varje gång jag besöker din blogg tänker jag på min kanin som jag hade som barn, hon döptes till Ninni av mig! Tror jag fick det från filmen Rännstensungar med Corneli Vreesvijk om lilla fina Ninni som sitter i rullstol och sen träffar en läkare som får henne att kunna gå igen. Har du sett den?

Ninni sa...

Haha, ja den filmen såg jag när jag var liten. Jag brukar på skoj kalla mina barn för rännstensungar då vi bor i stan.

Anonym sa...

Låter inte alls dumt, jag brukar gilla Dove's duschtvålar.

Ninni sa...

Jag älskar konsistensen på denna.