torsdag 18 mars 2010

Leverans från Yves Rocher


Ända sen jag var i nedre tonåren så har jag handlat från Yves Rocher. De har mycket kul och är duktiga på nyheter. De håller mycket bra priser och man får alltid nån liten gåva när man beställer av dem eller handlar i butik. Man kan köpa både på nätet och är man kund sedan tidigare så får man utskick ganska ofta i brevlådan med erbjudanden. Tror de flesta tjejer som är intresserade av skönhet har testat detta budgetmärke. Jag tycker fortfarande att det är kul att få post eller mail ifrån dem och ibland drar jag iväg en beställning. Jag älskar ju att få paket också som den barnsliga 39-åring jag är. Den här gången blev det nästan bara en massa småpryttlar för det tycker jag är bra och väldigt praktiskt att ha i träningsväskan och när man reser:
-Ett kit med rengöring, dagcreme och nåt serum eller dylikt från serien Active sensitive.
-Ett kit med dag- och nattcreme från serien Serum Vegetal.
-15 småprover.
-En concealer mot finnar (den är jättebra, haft den förut).
På köpet fick jag en nattcreme från serien Riche i fullstorlek och tre småprodukter (valde bort en väska till förmån för dem).
Allt gick på den mycket överkomliga summan av 164 riksdaler.

4 kommentarer:

Bitte sa...

Det var länge sedan jag beställde från YR, det var innan webbshoppen fanns. Kommer ihåg hur roligt det var när man fick hem paketen därifrån. De har bra grejor men jag glömmer helt enkelt bort YR.

Ninni sa...

Gå med i deras mail-lista så får du erbjudanden! Man behöver ju inte köpa något om man inte vill.

Bella sa...

Min Yvesfavorit är duschkrämen från Jardins du Monde med kaffebönor, den luktar så gott så man vill äta den! Fast det står på flaskan att man inte får. Jo, seriöst! :D
Jag testar Culture Bioserien nu, serum och krämer. Har haft krämerna innan men tyckte de var sådär, men ger dem en chans till.

Liz sa...

Jag gillar också Yves Rocher och har gjort ända sen min mamma introducerade mig för dem :)