måndag 1 mars 2010

Revlon Beyond Natural Protective liptintGrävde lite i mina gömmor idag och hittade detta stift som jag köpte i Thailand för en tid sen på ett av de stora fina varuhusen i Bangkok. Det är som ett färgat läppbalsam och mycket behagligt på läpparna, nästan helt doftfritt. Har spf 15 vilket ju är toppen. Tyvärr måste belysningen på varuhuset varit märklig samt att namnet på färgen, Rosy, lurade mig, för det är lite för orange för mig. Men funkar ändå rätt ok till vardags. Annars gillar jag mer kalla färger som drar åt rosa, ser lätt ut som om jag ätit rivna morötter annars. Vid samma tillfälle köpte jag även en foundation i puderform från Revlon och den är alldeles för ljust för mig så det måste varit belysningen i varuhuset som var helt fel. Den produkten har jag upplagd för byte på Pret-ty, så har ni ljus hy - ta en titt!

2 kommentarer:

Caroline sa...

Oh det där skulle jag vilja ha! Jag har nog en hudton som passar i den nyansen, intalar jag mig iallafall! haha... vet du var man hittar Revlon i Sverige?

Ninni sa...

e-beautyshop.com har några produkter från Revlon, men utbudet är tunnt och dyrt. Denna finns tyvärr inte där. Trist att märket försvann från Sverige. :-(