onsdag 17 mars 2010

Nytt från Clinique



Min mascara från Benefit blev ju en besvikelse så jag var ju tvungen att köpa en ny. En bra mascara kan jag ju inte vara utan. Båda mina burkar med mineralfoundation börjar ta slut också, jag har en från Id och en från Everyday minerals. Båda är bra, men jag är ju alltid sugen på att prova nytt. Hade läst en hel del bra recensioner om Cliniques mineralfoundation i fast form som heter Almost powder. Både Sublimt och Beleza har tipsat om den. Eftersom jag vet att Clinique ofta har gåvor om man köper två produkter så passade det ju fint att NK just nu hade ett sånt erbjudande. Så jag satte mig på min cykel och trampade dit efter jobbet. Fick hjälp av en jättegullig tjej. Hon testade foundation-nyansen noga på mig så att det skulle bli rätt. Valet föll på färgen 03 light. Mascaran High Impact har jag haft förut och vet att jag gillar så den fick det bli.

Gåvan innehöll förutom den söta lilla necessären:
-High impact mascara, svart (samma som jag köpte men hälften så stor)
-Long last lipstick i färgen Beauty
-7 day scrub cream
-Dramatically different moisturizing lotion (lite fantasilöst att den alltid är med)
-Youth surge spf 15 (bra med solskyddsfaktor)
Det var inte Cliniques bästa gåvonecessär nånsin, men helt ok.

Sen blev jag även nyfiken på Cliniques nya foundation Even better och fick en provburk i färgen 06. Ska bli kul att testa!

8 kommentarer:

Sublim sa...

Hoppas du blir lika nöjd med ditt Almost powder som jag är med mitt!:D

Tina (Beleza) sa...

Säger samma som Sublim. ;)

Kerstin sa...

Jag älskar cliniques gåvor! Denna var, som du säger,inte en av de allra bästa, men ändå helt ok! Det ska bli jättespännande att höra vad du tycker om Almost Powder! Mascaran är en favvo hos mig också.

Ninni sa...

Jag kan redan säga att jag är nöjd med pudret! Mascaran körde jag igång med på en gång och den är lika bra som jag minns den! :-)

Beauty by Tanci sa...

Du kommer att älska Almost Powder Makeup! Kan själv inte vara utan den :)

Ninni sa...

Vad kul! Jag börjar tro er!

Emelie sa...

Trevligt att du hittade erbjudandet på NK:)

Kipso sa...

Älskar Clinique. Mascaran är min favorit of all time. De har bra gåvor men det är i princip alltid samma saker i dem. Tur att dramatically krämen är den jag använder, tar typ aldrig slut :)