onsdag 2 juni 2010

Anne & Florio


Dessa tre härliga nagellack från Anne & Florio köpte jag i Thailand i shoppingcentrat MBK förra året. Visst är färgerna härliga? Tyvärr har de inga namn utan bara nån kod undertill på flaskorna. Det metallicfärgade heter Y04, det blågröna heter M33 och det lila heter M34.

Idag valde jag att måla naglarna med M33 och det är väldigt lättmålat och täcker fint på två lager. Tänkte att jag skulle toppa med mitt snabbtorkande överlack från Poshé, men det var sista gången jag använde det nu för det börjar torka ihop och trådade sig och var urbökigt. Som jag skrivit tidigare så har jag testat att förtunna överlack med thinner, men det verkar bara funka på vanliga nagellack tyvärr så min flaska får gå i sopen nu.

11 kommentarer:

Linda sa...

de ljusa lila ser ljuvt ut :P

Sandra sa...

Snygg blå färg:)

Ninni sa...

Ja, visst är de fina? Jag kan visa de andra på naglarna inom kort om ni vill!

Nailtastic sa...

Härlig blå, den får mig att längta efter hösten av någon anledning. Jag är inte klok. :-)

Ninni sa...

Fast du har rätt, färgen är lite höstig. Jag gillar också hösten, jag bara önskar att vintern var lite kortare. Tänk en sån där höstdag med hög klar luft och träd som blivit sådär vackert gulorange! Det är härligt!

Badbomben sa...

Gud vilka vackra ena! Den blåa <3 Och den lila! <3 Den ljusa ser också lovande ut.

Ninni sa...

Visst är de! :-)

Basteth sa...

Men så fina! När jag var i Thailand för två år sedan var jag itne alls så nördig som jag är nu med nagellack.;) Kanske tur, hade ruinerat mig.;) Men kom hem med säkert 20 par skor istället.;)

Ninni sa...

Men skor är ju härliga också!

Sminkan sa...

Snygga färger!

Mina underlack hinner aldrig torka. Jag är storkonsument. :D

Ninni sa...

Haha, jag är inte ett dugg förvånad! Du är ju nagellacksdrottningen nummer ett!