onsdag 2 juni 2010

Två favoriter just nu

Jag har åkt på världens brakförkylning med tillhörande rejält halsont så det blir varken smink eller parfym just nu. Jag tog en dusch förut, men kände inte doften av duschcremen det minsta. Inte heller smakar maten nånting just nu tråkigt nog. Men jag kan ju alltid visa er två av mina nuvarande favoriter.

Här har vi H&M-glosset Sweet love of mine, underbart skönt på läpparna och doftar lite lagom av vanilj. Det sitter visserligen inte så länge, men så kostade det mig inte många kronor heller. Jag älskar det!

Sen har vi en färgad dagcreme från Bobbi Brown, den är perfekt på sommaren när man inte vill ha en massa foundation på sig. Jag byter helt enkelt ut min dagcreme mot denna. Den doftar underbart, bara lite svagt och ger lite lagom färg, min nyans är Medium to dark. Den har spf 15 vilket jag verkligen uppskattar. Om man vill ha ett lite mattare resultat så kan man ta pyttelite puder ovanpå, men det är inget måste. Tyvärr finns inte märket i svenska butiker, jag köpte min tub på El Corte Ingles i Puerto Banus i Spanien förra sommaren. Det varuhuset har en av de roligaste parfymavdelningarna jag nånsin besökt.

6 kommentarer:

Kerstin sa...

Stackars dig som är förkyld =(

Kul med tipsen! HM:s gloss är verkligen otippat bra! BB-krämen är jag väldigt nyfiken på. Klarar du dig verkligen helt utan dagkräm under?

Ninni sa...

Ja, visst är det synd om mig? Sonen har också lite ont i halsen så vi kamperar ihop. Vi var tvungna att äta glass för det kändes skönt i halsen.
Ja, sommartid funkar denna kräm bra ensam för då kräver min hud lite mindre fukt, men vintertid behöver jag kraftigare grejor. Sen kan man såklart ändå vilja ha dagcreme under för antiage etc.

Caroline/StyleFile sa...

En tinted moisturizer skulle jag vilja ha! Är också krasslig...haft migrän hela dagen :( vädret kanske--

Ninni sa...

Ja, jag älskar färgade dagcremer, Clarins har en som också är underbar. Nej, någon huvudvärk har jag inte, bara halsont och förkylning. Krya på dig!

Nailtastic sa...

Trist att vara sjuk! Krya på dig! Jag hävdar bestämt att det enda som hjälper mot en envis förkylning är glass - i mängder! :-)

Ninni sa...

Hihi, tack, ja visst är glass toppen!