torsdag 3 juni 2010

Cherokee


Minns ni att jag fick en grön Twinkle-skugga från MUS med en tidningsprenumeration för en liten tid sen? Fick tips av en av mina goa läsare att kolla datumet eftersom de utgått, jodå, den hade gått ut i datum. Jag är ju inte så blyg av mig så jag mailade genast tidningsförlaget. Sen tog det några veckor men så häromdagen fick jag till svar att de inte hade några Twinkle-skuggor kvar (vilket ju var tur för de har ju utgått och alla var säkert gamla), men att de kunde skicka mig en Mist-skugga istället. Det tyckte jag var jättebra för jag har inte testat Mist's skuggor tidigare. Så idag damp Cherokee ner i min brevlåda - jag kommer att ha mycket mer användning av den än av den gröna Twinkle-skuggan jag fick även om den hade varit färsk. Nöjd är jag! Den är så fin, chokladbrunskimrig med guldstänk.

Man ska definitivt säga sin mening när man är konsument, det kan löna sig!

7 kommentarer:

Sminkan sa...

Vilken fin skugga!

Ninni sa...

Ja, jag tycker också den är fin, nu återstår bara att testa den, men det får vänta tills den värsta förkylningen är över... vill inte ha basilusker i den.

Emma P sa...

Den ser toppenfin ut! Vad kul att de skickade den här när den andra var gammal. Och du har så rätt, lite måste man allt kräva...

Ninni sa...

Ja, jag tvekar inte att klaga om något är fel. Men många vågar nog inte.

Ninni sa...

Ja, jag tvekar inte att klaga om något är fel. Men många vågar nog inte.

Emma sa...

Man ska alltid säga vad man tycker då det är fel på saker :)Jag har en liknande skugga jag köpte på Sephora, super snygg!

Kerstin sa...

Ja, det är verkligen bra att säga ifrån ibland! Skuggan ser jättefin ut. Hoppas att vi får se den på snart när du mår bättre!