tisdag 22 november 2011

Leverans från Feelunique

Vår gulliga brevbärare ringde på dörren häromdagen. Älskar att han bär ut paketen så jag slipper hämta dem på postutlämningen.Denna gången hade han med sig två paket från min favvoshop Feelunique.
Här är vad jag köpte:
-Läppbalsam från Leighton Denny. Kan även användas på nagelbanden. Det som gjorde mig nyfiken på denna var innehållet som bl a består av avocadosmör, bivax, sötmandelolja och japansk mint. Har ingen aning i övrigt om den är bra så det var en ren chansning.
-Clarins eye countour gel. Denna läste jag om häromdagen hos Totalbeauty och hon hyllade den ordentligt. Min All about eyes serum från Clinique är snart slut och egentligen hade jag tänkt köpa en ny sån, men nu ändrade jag mig för det är ju kul att prova nytt.
-Jag tror att min Superbalanced powder makeup snart är slut.Lite svårt att veta eftersom den kommer i rivjärnsdosa. Men för säkerhets skull så köpte jag mig en ny foundation, har några flytande som jag ska testa när det blir lite kallare ute (tycker de passar bäst till vintertorr hud) men ville ha en mineralfoundation. Valet föll på gamla hederliga Bare Minerals originalvariant i färgen Medium Beige. Har haft den förut och gillade den då.
Sen köpte jag även schampoo och balsam från Redken. De har en julask till mycket bra pris. Har inte sett så bra pris på Redkens produkter någon annanstans faktiskt.
Jättefin och påkostad plåtask, känns lyxig.
Schampoo och balsam från Color extend-serien. Feelunique har även Redkens andra produktserier i julkit just nu så passa på om ni gillar märket.
Jag har sedan tidigare inpackningen i serien, den har jag använt några gånger nu och den verkar bra. Det enda jag inte gillar med den hittills är den klumpiga burken som är totalt ohanterlig... varför kommer  nästan alla inpackningar i så opraktiska burkar, vad är det för fel på tub? Inte kul att tappa denna i duschen med locket avskruvat och dessutom tar den jättemycket plats.

Jag lovar återkomma med recensioner om allt ovan. Jag har ett paket till på gång från samma shop...

11 kommentarer:

Kerstin sa...

Vilket härligt paket! Det ska bli kul att höra mer om alla grejerna framöver.

Lotta sa...

Har använt den där krämen flera år men tyvärr utan större resultat. Det enda den gjorde för mig var att återfukta men inget annat.

Therese Skönhetsblogg sa...

Åh, är också sugen på nya hårprodukter.. Men får snällt vänta till julafton.
Behöver också ny ögonkräm så den här kanske kan vara något? :)

Josephine, Makeuponista sa...

Åh vilket härligt paket! :)

Carina (TotalBeauty) sa...

Hoppas att gelén från Clarins kommer att fungera lika bra på dig som för mig :) är verkligen supernöjd med den :)

Vet att du älskar All about eyes serum från Clinique, men mig hjälpte den inte ett dugg :( förutom att huden kändes skön.

Ninni sa...

Kerstin, jag lovar!

Lotta, är det ögonkrämen du menar? Jag trodde detta var en nyhet från Clarins, men jag kanske har fel.

Therese, det tar nog tyvärr ett tag innan jag recenserar, min förra kräm är inte helt slut och jag vill prova denna ordentligt innan jag skriver recension.

Josephine, ja, visst är det härligt!

Carina, det är så bra när man får läsa recensioner av grejorna innan man köper. Det är ju också skillnad på om en 20-åring testar eller om någon som är i 40-årsåldern skriver om produkten. Litar ju mer på nån som är i min egen ålder just när det gäller krämer för vi är i ungefär samma fas med huden.

Sminkhörnan sa...

SV; Jag lyckades, men gjorde det några gånger, och tillslut kom det upp att e-mailen redan var anmäld (en liten text under rutan). Så det fungerar nog även om man inte tror det

Ninni sa...

Aha, tack!

Lotta sa...

Japp, ögonkrämen menade jag.
Den har funnits på marknaden väldigt länge. Första gången jag köpte den var på Kicks för ca 4 år sedan.

Lotta sa...

Vad har sett så har dom bara bytt förpackning på den, men jag kan ha fel. Dom kanske ändrat formulan också.

Ninni sa...

Ah, där ser man, du har koll! :-)