torsdag 28 juni 2012

Ekoraps body oil

Oljor är ju oerhört populära just nu. Den här oljan kommer från svenska Rapsodine och jag har fått möjligheten att testa den och skriva vad jag tycker. Såhär skriver Rapsodine:

Ekoraps Body Oil
Innehåller till 99,5 % ekologiska och/eller ekocertifierade oljor.
Ekoraps Body Oil är en djupverkande och återfuktande kroppsolja som skyddar och mjukgör huden. Oljorna som används i produkten är rapsolja och havtornsolja.
Oljan absorberas snabbt och lämnar huden silkesmjuk och totalt återfuktad. Ekoraps Body Oil kan också användas som hårinpackning och tvättas då ur med varmt vatten och milt schampo. Oljan används med fördel på nyduschad fuktig hud då den ger bäst tas upp av huden men kan också användas på torr hud eller på lokala torra områden som armbågar och hälar.
Rapsoljan i Ekoraps produkter kommer från den fina höstrapsen som med den årslånga tillväxten ger rapsoljan dess goda egenskaper. Kallpressningen sker vid låg temperatur och det utvinns endast tre droppar olja i sekunden.

Pris: 299kr för 100ml
Än sålänge har jag bara nosat lite på den och testat på handen. Jag gillar doften som är mild och neutral. Jag kommer att ta med den till Spanien i sommar, jag får nämligen extremt torra hälar därnere som jag vill råda bot på. Mitt hår blir väldigt frissigt också så jag tänker även använda den som hårolja och jag kan även tänka mig att den kan framhäva solbrännan på benen på ett smickrande sätt. Gillar produkter med många användningsområden - det spar packning!

Inga kommentarer: