onsdag 27 juni 2012

Waterclouds Color Shampoo och Conditioner

Åh, vad jag gillar att testa nya märken! Waterclouds är för mig ett helt nytt märke, jag har fått möjlighet att testa schampoo och balsam från deras nya color-serie. Passar mig utmärkt eftersom jag ständigt färgar mitt hår. De här produkterna kommer att finnas hos utvalda frisörer och de kommer att kosta 130:-/st och innehåller 250 ml vardera .

Schampoot ska hjälpa till att stärka keratinfiberna som återuppbygger och skyddar håret. Det innehåller havsmineraler som återfuktar och ger håret lyster och följbarhet samt Havtornsbär som tillför Omega-7, glans och UV-skydd - mycket bra eftersom jag ska till Spanien snart.

Balsamet ska skydda färgen i håret och framhäva färgens glans. Color Conditioner innehåller extrakt från blomman Golden samphire, som har en färgbevarande effekt på håret. Produkten innehåller havsmineraler som återfuktar och ger håret lyster och följbarhet samt Havtornsbär som tillför Omega-7, glans och UV-skydd. Håret sägs bli återfuktat, glansigt och lätthanterligt.

Mitt första intryck är att flaskorna är superfina och att produkterna doftar gott neutralt. Jag återkommer med en recension av dessa när jag testat ordentligt.

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Kul att du ska testa! Jag blev faktiskt nyfiken när jag såg mejlet, men sen föll det i glömska av oklar anledning. Jag färgar inte håret, men gillar ändå produkter för färgat hår, eftersom jag ogillar mitt hår solblekt.

Det ska bli spännande att höra vad du tycker!

Ninni sa...

Smart att använda färgskyddande produkter även för ofärgat hår då! Det hade jag inte tänkt på.