söndag 1 juli 2012

Recension - Ekoraps Socker & Rapsskrubb

För en tid sedan fick jag hem den här tuben för test. Såhär skriver Rapsodine om denna:

Ekoraps Socker & RapsskrubbEn väldoftande och mjukt exfolierande kroppspeeling som är baserad på svensk ekologisk rapsolja och rårörssocker. Skrubben avlägsnar gamla hudceller samt mjukgör och återfuktar huden. Produkten är berikad med naturliga eteriska oljor som tillsammans med massagen vid användandet stimulerar blodcirkulationen. Huden blir rengjort och återfuktad på djupet.
Pris: 169kr för 200 ml.

Såhär tycker jag: Jag var inte sådär överförtjust i kroppssmöret från samma serie. Konsistensen gillade jag, men jag var inte överens med doften. Den här skrubben doftar dock inte alls likadant och jag gillar denna produkten mycket bättre även om jag inte föll pladask för doften här heller. Innehållet är rejält tjockflytande och innehåller ordentligt med korn. Nästan så det är svårt att få ut innehållet från tuben, men hellre det än att man förpackar i en opraktisk och ohygienisk burk. Lite räcker långt alltså. Jag gillar att den inte torkar ut huden pga sitt innehåll av rapsolja. Om man vill att kornen ska smälta så får man skrubba ett tag, men det kan man ju välja själv.

Ninni ger betyget: 4. Den är jättebra men något för dyr för att få en femma och så är doften inte en favorit även om jag inte ogillar den på något sätt. Jag kan tänka mig att köpa denna igen!

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Jag är himla förtjust i denna, bla för den diskreta doften. Är ju lite mesig med dofter :)

Ninni sa...

Ja, den är jätteskön, en skrubbkräm behöver ju inte dofta så mycket.