fredag 24 maj 2013

Damernas Värld prenumerationspremie

Nu är på på gång igen med mina prenumerationer, jag älskar ju när man får trevliga gåvor på köpet. Den här gången var det Damernas Värld som fick sig en beställning. Det enda negativa med prenumerationer är att jag inte hinner läsa lika mycket böcker som jag skulle önska. Det är ju så himla lätt att man plockar upp en tidning istället för en bok.

Premierna denna gången var några produkter från Clarins, Beauty flash balm (har sedan tidigare), mascara och läppglans. Det ingick även ett ljus från Voluspa, det lockade mig mest, det heter Mokara och doftar ljuvligt.

Såhär beskrivs doften på Royal designs hemsida:
Voluspa Mokara kombinerar Mokara orkidé, vit lilja och vårens mossor som skapae en ljus, ren och unik doft. Brinntid: 25 timmar. Primära dofter: Mossa, Orkidé & Vit lilja. Doft Familj: Clean.

Voluspa-ljusen är så himla fina även när de inte är tända tycker jag, burkarna är så söta. Köpte ju ett större ljus för ett litet tag sedan, så nu står de brevid varandra vid teven i vardagsrummet och bara väntar på att bli tända. Nästan så jag vägrar använda dem för att de är så fina!

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Vilket bra erbjudande!

Ninni sa...

Tycker jag med.