torsdag 23 maj 2013

Lite grejer från Mary Kay


En av mina kollegor säljer märket Mary Kay. Jag gillar inte deras aggressiva försäljningsmetoder, men min kollega är inte alls sådan utan en jättegullig tjej som inte proppsar på att bjuda in mig till en massa hemförsäljningspartyn etc. Sånt gillar jag nämligen inte. Min kollega är inte så aktiv just nu vad gäller försäljning så hon bestämde sig för att ge bort lite grejor ur sin demoväska (tror det var från demoväskan?). Jag sa att vi kan byta lite grejor så tar jag med lite annat till henne hemifrån som jag inte använder så blir det win win. Här är vad jag valde:

  • Läppstift i färgen Frosted rose
  • Läppstift i färgen Raisinberry
  • Kajalpenna i färgen Navy (uppskruvbar så man inte behöver vässa)
  • Medium-Coverage foundation för normal till fet hy

Jag har hört bra saker om Mary Kays foundations så den är jag väldigt nyfiken på. Min kollega hade bara några nyanser, så jag valde den som låg närmast min hudton. Den verkar ganska skir och det är ju bra om man inte får tag i exakt den rätta nyansen.
Och så lite swatchar, i samma ordning som produktbilden högst upp. Läppstiften verkar krämiga och sköna och ger lagom lite färg, jag gillar ju skira stift så det passar mig fint.

Inga kommentarer: