söndag 26 maj 2013

Inspirerad av Diors sommarlook Bird of Paradise

Dior har nyligen kommit ut med sin sommarkollektion som heter Bird of Paradise. Jag lät mig helt fräckt inspireras av den och sminkade mig i turkost och blått häromdagen.
På ögonlocken har jag lagt Kiko-stiftet Long lasting stick eyeshadow i färg nr 11 (den inget namn) och sen har jag duttat ut med fingrarna. Under ögat ligger den kleinblå pennan Contour clubbing waterproof från Bourjois i färgen Bleu Néon. Jag hade såklart kunnat ta i mer, men detta var en sminkning jag bar en vanlig vardag på jobbet.

Ni kanske undrar över hållbarheten på Kiko-stiftet? Jo, med en primer under så är den helt ok, kanske blir lite crease under dagen, men det går snabbt att rätta till genom att gnugga med fingret och det är verkligen ingen fara, jag är väldigt nöjd.
 Älskar den här färgkombinationen även om Diors promobild såklart är mycket snyggare.
Ovan ser ni produkterna och nedan ser ni bilden jag inspirerades av, den andas lite 60-70-tal tycker jag. Riktigt somriga färger, jag blir så sugen på att bada i pool när jag ser dem! Mindre än en månad kvar nu tills vi åker till Spanien, hela familjen längtar jättemycket.

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Vilken fin sminkning! Diorlooken är ju galet fin, man vill köpa allt! Men det kan man ju inte :)

Ninni sa...

Precis, ibland får man bara titta lite i sin befintliga samling. Tack!