torsdag 24 juli 2014

Recension - Avéne Cleanance Gel

Avéne är ett märke som jag gillar mer och mer, de har kvalitativa produkter till bra priser (ofta på rabatt) och alla produkter doftar fräscht även om många av dem är oparfymerade. Vissa oparfymerade produkter luktar illa, men Avénes grejor doftar gott. Just nu använder jag den här rengöringen från märket. Den är till för fet hy och hy som har problem med finnar. Jag har egentligen inte fet hy, men på sommaren när det är varmt så får jag lite problem av värmen och av solkrämer (även om jag använder bra solkrämer) så jag får plitor. Förra sommaren hade jag en liten provflaska av denna produkt och eftersom jag gillade den så mycket så köpte jag den i fullstorlek. Detta är en löddrande gel som gör ordentligt rent, man känner att den verkligen tar bort alla solkrämsrester. Den är oparfymerad, men doftar sådär härligt tvåligt rent. Man behöver bara pyttelite för den är dryg som attan. Jag skulle inte kunna använda denna på vintern när det är kallt för då behöver min hy mildare produkter, men nu på sommaren är den toppen. Flaskan är praktisk, man skruvar lite på locket och då öppnas ett litet hål, sen skruvar man tillbaka och då stängs hålet.

Ninni ger betyget: 5/5 (ni som har torrare hudtyper ska dock välja en annan rengöring, det står dock klart och tydligt på flaskan vilken hudtyp denna vänder sig till).

Avéne Cleanence Gel finner ni på olika apotek och även t ex på Apotea (där de har 20% på Avénes produker i skrivande stund) för 111:- samt på Escentual (där de också har rabatt just nu) för £8,90, dvs drygt en hundring. Flaskan rymmer 200 ml och räcker lääänge.

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Jag har testat en mild gel rengöring från Avene, bra, men det finns likvärdiga till billigare peng tycker jag.
Från Cleanance har jag provat den lilla tuben jag fick av dig; Cleanance K. Gillade den jättemycket! Har kollat runt på apotek, men inte hittat. Men den finns på Apotea. Fast just nu har jag dels liknande produkter hemma, och huden har ju varit lite knasig så jag undviker helst syror. Typiskt att det är rea just nu då... Får se hur jag gör!

Ninni sa...

Äsch, man får prova sig fram..