fredag 11 juli 2014

Recension - Clinique Superdefense spf 20


Den här krämen har jag testat ett tag nu. Det är Cliniques Superdefense daily moisturizer med spf 20 som lanserades i februari. Jag presenterade krämen i det här inlägget och idag tänkte jag berätta vad jag tycker.
Krämen är rätt så tjock och vit. Att den passar till torr och bland-hy tycker jag stämmer väl. Min hud sommartid kanske egentligen vill ha den lättare varianten av denna för det finns en sådan också. Men jag är otroligt förtjust i denna ändå och väljer att applicera sparsamt för att inte bli för kladdig. Det allra bästa är ju att den har spf 20, vilket innebär att jag inte behöver komplettera med en solkräm till vardags. Doften är lite åt solkrämshållet, krämen är oparfymerad och ni vet säkert hur oparfymerade solkrämer brukar dofta. Jag har kommit att gilla krämen mer och mer under testperioden. Fin burk har den också även om tub är mer praktiskt.
Ninni ger betyget: 4 av 5 (om den hade doftat lite godare och priset varit något lägre så hade den fått en femma).

Clinique Superdefense daily moisturizer kostar 495:- i svenska butiker och då får man en burk om 50 ml.

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Vad kul att du också trivs med den :) Jag gillar min såpass att jag nog måste köpa mig en när den tar slut. Jag får ligga på lur efter bra erbjudanden!

Ninni sa...

Jag skulle vilja prova den lättare varianten också.