tisdag 30 december 2014

Anastasia Dipbrow Pomade

När jag köpte min gelliner från Jane Iredale hos Beautybay på Black Friday-rean så passade jag även på att klicka hem den här produkten från Anastasia. Jag har varit nyfiken på den ett tag och nu var det superpris, fick den för 84:- (kostar på Kicks 245:-). Vad är det för något då? Det vet ni säkert redan för den här produkten har varit hajpad lite överallt på sistone. Det är en burk färg för ögonbrynen helt enkelt.
Jag valde nyansen Dark Brown och jag tänker använda min duoborste från samma märke för att applicera. Den borsten gillar jag jättemycket även om den kanske är lite opraktisk för man kan inte förvara den stående pga tvåändad.
I skrivande stund har jag inte hunnit prova den på brynen ännu, men såhär ser den ut på handen. Undrar just om man kan använda den som eyeliner också, multiprodukter är ju alltid bra! Fast man kanske inte ska använda den så nära ögat? Någon som vet?

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Vilket superpris! Jag blir mer och mer nyfiken på den, men än så länge kör jag med mina vanliga pennor. H&M, billigt och bra!

Lotta L sa...

Gott Nytt År Ninni! Kram!