onsdag 10 december 2014

Tio tomma


  • Apolosophy handtvål Lovely Lemon, riktigt trevlig tvål som inte torkade ut händerna nämnvärt. Denna doftade verkligen åt citronhållet. Men observera: provnosa på dessa innan köp. Körsbärsvarianten doftar nämligen inte alls körsbär... märkligt! 
  • Avéne Cleanance gel, superhärlig löddrande rengöring för ansiktet som gör rent jättebra. Dock är den för stark för min hud just nu så jag har gått över till mildare grejor. 
  • Astral, någon alltiallo-kräm som jag köpte på någon resa. När jag öppnade burken så luktade den skumt så jag vet inte om den är gammal. Använde inte så vet inte om den är bra. 
  • Matis Regenerating Cream, älskar denna! Den doftar gott och lagom fet för min hud höst/vår. Känns underbar på huden. Köp!
  • Salcura Antiac rengöring, skön rengöring som inte var så uttorkande trots att den vänder sig till acne-benägen hy. Gillade! 


  • Etude House Silk Scarf, engångsförpackning med hårinpackning och duschmössa som man drar utanpå medan inpackningen verkar. Denna var jag lite skeptisk till då den liknar en leksak. Men vad jag bedrog mig! Det här är absolut den bästa inpackningen jag någonsin testat. Håret blev helt förändrat! Det fick glans och en tyngd som jag inte trodde var möjlig utan att för den saken göra håret fett. Jag älskar denna! Ska helt klart klicka hem fler förpackningar, de finns hos lite olika säljare på eBay, jag fick min i en Memebox. Har ni, som jag, lite frissigt hår med självfall så måste ni bara prova denna! Den är fantastisk! 


  • Lite blandade läppcerat, de två i mitten kommer från Coastalscents och jag gillar dessa bäst. Dessutom är de billiga. Kostar 1-2 usd/st beroende på om det är rea eller inte. Frakten kostar dock en del, men man kan ju passa på att shoppa annat när man ändå är igång för de har jättebra skuggor och sånt också till superpriser. De två andra ceraten var medelmåttiga... 

Inga kommentarer: