måndag 8 december 2014

Lykobox nummer 15

Jösses vad många olika sorters boxar det finns numera! Glossybox var väl den första boxen som började levereras till oss svenskar. Den boxen tycker jag numera känns trist, jag har inte ångrat att jag sade upp den. Men det kan ju bero på att jag skönhetsbloggar och därmed får testa en hel del produkter samt att jag köper en hel del själv. Memeboxarna från Korea dök upp som en frisk fläkt, men tyvärr verkar det som om de inte kommer att finnas kvar. Sen finns det en hel uppsjö andra boxar av olika slag. Jag gillar inte boxar som man måste prenumerera på, utan jag köper hellre en och en. Ibland vill jag köpa mer och ibland mindre och ibland åker jag bort och kan inte ta emot paket.
På Black Friday-rean klickade jag hem den senaste Lykoboxen. Jag har köpt en box förut, för rätt länge sen, och den var jag nöjd med. Rean gjorde att jag fick denna box för 83:- om jag minns rätt. Frakten var gratis. Boxen (eller påsen rättare sagt) innehöll följande produkter:

  • Clarins Wonder Perfect Mascara, denna minns jag inte om jag provat tidigare. Glad att det inte var Instant definition-mascaran för den avskyr jag. Miniförpackning.
  • Schwarzkopf color freeze rich schampoo för färgat hår, resestorlek 50 ml.
  • Schwarzkopf Repair rescue deep nourishing treatment, hårinpackning resestorlek 30 ml.
  • Joico K-pak hårinpackning resestorlek 50 ml.
  • Carnevalé SkinCare Acide Hyaluronique, tror detta är ett serum. Står inte hur mycket den innehåller, men enligt uppgift ska den räcka till 6-8 dagar.
  • Body Farm body milk i vanilla, kuvertprov 7 ml.
Den här boxen passar mig perfekt, Jag behöver alltid småprodukter att fylla på min gymnecessär med (åh, den ska jag visa snart!). Priset, under hundralappen är också bra. Detta blir nog inte min sista Lykobox. Inte världens mest spännande, men bara användbara produkter och det är det som räknas i min värld. Jag gillar att man valt att förpacka i en påse istället för en låda, bättre att satsa krutet på produkterna än en dyr förpackning. 

3 kommentarer:

Anonym sa...

En Lyckopåse!/Carin

Lotta L sa...

Kul med sådana påsar!
Är Lyko bra att handla från? Har sett att dom har "min" nagelolja, och om jag inte hittar den i fysisk butik måste jag köpa den där. Jag har sett den i Köpenhamn, men det är inte jätteofta jag är där fast vi bor nära.
Sally Hansen nagelolja är det, och mina naglar verkar gilla den.

Ninni sa...

Japp, Lyko är helt ok. Har hört att det kan krångla ibland, men de är seriösa.