torsdag 20 augusti 2015

Bobbi Brown - Intensive Skin Serum Concealer

I mitten av september kommer Bobbi Brown med ett nytillskott i sitt sortiment av concealers, eller två tillskott rättare sagt. Det ena är en så kallad corrector, som ska dölja ojämnheter i huden, den kan jag dessvärre inte visa. Sedan kommer även en concealer som jag fick hem i ett pressutskick. Denna concealer innehåller medicinalväxter som ska plumpa huden kring ögonen och alltså motverka ålderstecken samt att den ger fukt. Den ska användas till att dölja mörka ringar under ögonen. Det är alltså både makeup och hudvård.
 Förpackningen är en praktisk sådan med skumgummiapplikator.
Såhär ser nyansen Warm Ivory ut mot min handrygg, detta får bli en höstprodukt för mig då jag bleknat. Men det som överraskade mig mest var.....
...att den är så oerhört täckande! Jösses! Den här tror jag att ni som har väldigt mörka ringar under ögonen kommer att storgilla! Ingen mestäckning här inte (jämfört med t ex en viss guldpenna från ett annat märke). 

Det enda man kan opponera sig emot är priset, 560 svenska riksdaler får man punga ut med för en Intensive Skin Serum Concealer så den ligger helt klart ett högt prisskikt. Bobbi Brown finner ni t ex hos Åhléns och på Kicks hemsida. Hela femton nyanser kommer denna produkt i  - bra där!