torsdag 27 augusti 2015

Tio tomma - igen!

Som jag skrev igår så hade jag massa tomma produkter nu så idag får ni ett inlägg till. Vi kör:

 • Lypsyl lyppgloss, lite kul med ordlek där. Dock så gillade jag inte detta något vidare, det kändes lite plastigt på läpparna och doftade också lite åt plasthållet. Ingen favorit. Jag köpt två stycken och gav bort det andra till en kompis, ska bli intressant att höra om hon tycker detsamma.
 • Tre olika serum från hightech-märket Medik8 i miniförpackningar. Jag fick en ask med lite olika sånna här på Daisy Beauty Expo i vintras när märket lanserades i Sverige. Jag tycker det är jättesvårt att bedömma om ett serum gör nytta på bara sisådär tre milliliter. Men det serumet jag nog gillade bäst här var CE-Tetra, det längst till höger. Jag tyckte det piggade upp huden på ett trevligt sätt. 
 • Formla 10.0.6, Wipe your face off, rengöringsservetter. Dessa var toppen att ha i Spanien i somras för att fräscha upp huden med när det var varmt. Man kan ju inte tvätta ansiktet flera gånger om dagen. Jag använde en sån här och så återapplicerade jag min solskyddskräm från Basiderm. Det gjorde att jag i stort sett slapp finnar vilket var perfekt! 


 • Brynmascara från Sydkoreanska Etude House, lite för ljus för mig, men gillade rätt bra ändå. Detta var min andra förpackning, men jag köper nog inte denna igen pga lite fel nyans. 
 • Catrice Ultimate Lash Multimizer. Bra mascara som gav bra volym och så är den billig. Dock så tyckte jag att den började klumpa efter några veckor. Men om man betänker att man ändå bör byta mascara ofta samt att andra märkens mascaror kostar mer än det dubbla så var denna ändå ett jättebra köp. Jag håller på som bäst att testa en annan mascara från samma märke. 
 • Missha 4D mascara, ytterligare ett Sydkoreanskt märke. Jag brukar gilla Missha's produkter men denna måste varit ett måndagsexemplar för den var så himla torr och tråkig. Försökte droppa i lite linsvätska för att få den mindre torr, men det blev bara klumpigt så jag slänger denna. 
 • Bare Minerals Marvellous Moxie läppglans. Sköna läppglans som är åt det mintiga hållet. Dessa har bott på mitt skrivbord på jobbet men är nu nästan slut och börjar kännas sunkiga så de får åka i soptunnan nu. Det mörka heter Femme Fatale och det ljusa heter Head Turner. 

Idag får ni lite bonus för det låg några småförpackningar och skräpade längst ned i tio tomma-lådan och jag tyckte det var lika bra att tömma den helt.

 • En sån där sheet-mask från Miss Beauty som tydligen är Sydkoreanskt märke, tror jag fick denna i en Memebox. Sånna här masker är så himla enkla och sköna att använda och blir vanligare och vanligare. 
 • Sen var det en ögonprimer från Urban Decay, den här var i varianten Anti-Aging fast jag märkte ingen större skillnad mellan denna och den vanliga. Dessa är bra dock så har ni inte provat så gör det nu när märket finns på Kicks hemsida och även i vissa Kicks-butiker. 
 • Parfymprov i doften Down Town från Calvin Klein, doftade gott och lite neutralt. 
 • Avéne Eluage, en specialkräm som ska appliceras på rynkor och linjer. Jättesvårt att veta om den funkade, men skön att använda. 

4 kommentarer:

Fröken Frodig sa...

Blir himla sugen på att prova Catrice när du skriver så mycket bra om märket! Funderar på hur du gör när du skriver att du torkar av ansiktet och sen återapplicerar solskydd, då borde ju rimligtvis även ögonsmink (o självklart basen) försvinna. Mejkar du dej igen under dagen då? Frågar då jag har problem att få speciellt foundation att sitta bra när det är varmt, svettas kanske mer än andra just i ansiktet? Att pudra över basen hjälper inte alls för mej när det är sommar tyvärr. Och orkar inte heller tvätta av mej flera ggr per dag för att sminka mej om igen, gör folk så? om man inte är hemma alltså, pallar inte att ta med hela sminkväskan överallt för att lägga ny makeup om jag är ute på nåt.

Ninni sa...

Men jag använder aldrig smink när jag är i Spanien, lite mascara på sin höjd. Funkar inte vid 35 graders värme... ☺️

Fröken Frodig sa...

Det förklarar ju saken! Tack för svaret :) Själv kan jag inte vara utan iaf basmakeup trots värme.

Anonym sa...

Har inte provat Lypsylet än så jag får återkomma!