fredag 21 augusti 2015

CND - Contradictions Collection

Nu i augusti så rullas CND's höstkollektion ut hos nagelsalonger runt om i landet.  Som vanligt så lanseras både Vinylux-lack för hemmabruk och Shellac-lack för salongsbruk i samma nyanser. Jag har fått hem tre av  de åtta lacken. Från vänster:

  • Poison Plum
  • Naked Naivité
  • Tartan Punk

Som vanligt så blev jag mest pepp på det vampiga Poison Plum, men när jag swatchade så ändrade jag mig. Jag tänkte visa varför.
Det mörka lacket, som heter Poison Plum, är ett nästansvart lack med dragning åt lila. Detta brukar vara precis min kopp te, men istället för att ge lacket ett subtilt skimmer så har man valt att tillsätta glitterkorn. Tyvärr är lacket svårt att applicera jämnt och glitterkornen kommer fram mer som klumpar. Jag fick dutta och ta på mer färg på penseln flera gånger för att täcka på ett jämnt sätt. Nej, detta var inte mitt favoritlack.

Men däremot så upptäckte jag att jag gillar både det ljusrosa nästanvita lacket Naked Naivité och det rödskimrande Tartan Punk. Anledningen är att de är väldigt lättlackade och täcker superfint  och jämnt på två lager. Väldigt fina!
 Tog massa bilder, både i skugga och solljus för att ni ska se hur lacken ser ut.

Glittret ser fint ut i flaskan, men blir inte lyckat på nageln tyvärr.

CND's Vinyluxlack kostar 135:-/st och finns på utvalda nagelsaloner runt om i landet.

Inga kommentarer: