tisdag 18 augusti 2015

Nyheter från Bobbi Brown

Jubel utbröt i köket hemma hos oss häromdagen. Det var jag som öppnade ett kuvert från Bobbi Brown. Bobbi Brown är nämligen ett av mina favoritmärken. Märket lanserar en ny kollektion som de kallar för The New Greige, i den ingår skuggpalett, eye liner, krämskuggestift och nagellack mm. De produkter jag fick hem verkar dock vara från det ordinarie sortimentet. Fina är de iallafall så vi ska såklart titta närmare!
Om det är något Bobbi Brown är bra på så är det skimmerpaletter, jag har faktiskt haft en från dem för en del år sedan men det gjorde inte min glädje mindre - tvärtom! Brightening Brick heter denna och nyansen heter Pink. Man kan använda den på olika sätt, som highlighter men även som rouge om man använder en mindre borste i den mörkare delen.

Sen fick jag ett vampigt läppstift från serien Rich Lip Color, nyansen heter Crimson. Mycket snyggt till en lite mildare ögonsminkning. Dessutom upptäckte jag ett till användningsområde - detta stift funkar nämligen jättebra som rouge, kolla swatch längre ned får ni se!

 Crimson direkt från stiftet på handryggen, så fin vinröd nyans.
Kolla vad som händer när man gnuggar ut det - simsalabim! Ett jättefint rouge!
 Här ser ni swatchar av paletten Brightening Brick, min arm har fortfarande en del solbränna. Finast är att bara ta pyttelite på kindbenen för en pigg look.
Bobbi Brown finner ni på en del Åhlénsvaruhus samt på Kicks hemsida. Priserna ligger i det övre segmentet, men kvaliteten är enormt bra.

2 kommentarer:

Lackert sa...

Åh vilken snygg nyans på läppstiftet

Ninni sa...

Ja det är faktiskt himla läckert om man vågar.