söndag 7 februari 2016

Fem favoriter just nu

Jag har jättemånga bra produkter som jag använder just nu. Många har ni redan sett i bloggen och ingen av de här är faktiskt nya för er, men visar ändå.

  • Bitchbalm från Lipglossbitch, är ett underbart mjukt läppcerat med doft av körsbär.
  • La Mer The renewal oil är en otroligt lyxig ansiktsolja. Den doftar ljuvligt och är precis lagom fet utan att vara kladdig. Jag använder den med andakt för jag har troligen inte råd att köpa mig en ny flaska när den tar slut. Kan inte sluta sniffa på min hy när jag använt denna och märkligt nog doftar den lite åt det manliga hållet. Det kanske är just det?
  • Cover Girl The Super Sizer mascara, helt suverän volym ger denna mina fransar. Jag har massa mascaror att prova och ändå dröjer jag mig kvar vid denna. Bra betyg!
  • The Balms palett Balmbini har flera år på nacken och jag har nyligen återupptäckt denna. Läppglansen som ligger under fliken nederst har definitivt passerat bäst-före-datum. Jag gillar inte att de blandar feta produkter med puderprodukter, men här har de iaf lagt dessa under egen flik. Dock är rouget uppe till höger (Hot Mama) och skimmerprodukten Mary-Lou Manizer helt underbara och kanske köper jag dessa två i fullsize nån dag. Mary-Lou Manizer funkar både som skimmer på käkbenen och som ögonskugga, bara det!
  • Dagkrämen från AnneMarie Börlinds ZZ-serie får representera hela den serien, både jag och min hy älskar dessa produkter, de känns mjuka och mysiga på något märkligt sätt. 

Inga kommentarer: