måndag 1 februari 2016

& Other stories

Häromveckan var jag i Stockholm för andra gången i år. Jag hann med en hel del. Jag var dels uppe och hälsade på föräldrarna, jag och Mamma tog en tur i Mall of Scandinavia. Jag var även på en pressfrukost hos Mildh och så var jag på Ålandskryss med jobbet. Mycket trevligt alltihop. Jag shoppade några småsaker i stan och det enda jag köpte på båten var ett läppcerat till sambon från Biotherm och en flaska Strawberry Daiquiry. 
På & Other stories på Biblioteksgatan slank jag in och plockade på mig lite reafynd. Ett läppglans och ett rouge. De hade hela 70% på dessa vilket motiverade köpet trots att jag överflöd av smink... jag hittade även en topp som jag hade spanat på till fullpris i höstas, den såldes ut till halva priset så jag är väldigt nöjd! & Other stories finns även i Mall of Scandinavia, men dessa är köpta på Biblioteksgatan. Jag hoppas lite att de ska öppna en butik i Göteborg. Någon som vet om det är på G?
Rouget heter Ecarlate Pink och är en glad färg. Tjejen som jag pratade med i butiken sa att man får vara försiktig för dessa är väldigt pigmenterade. När jag drog med fingret och strök av på handryggen så tycker jag inte det såg så ut, men väl på kinden så fick man verkligen vara försiktig. Jag tog för mycket första gången och fick sudda ut med ett puder. Ett bra tricks för övrigt om man råkat lägga för skarp rouge.
Läppglanset får vänta ett tag för jag har så många påbörjade och jag misstänker att det ändå blir rätt genomskinligt.

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Oj vilket härligt rouge!

Ninni sa...

Visst är det fint! Sött i dosan också.