tisdag 21 september 2010

GUM

Tänderna är minst lika viktiga för utseendet som huden tycker jag. Missfärgade tänder ser inte så fräscht ut. Jag har lagt märke till att många äldre har rätt vita tänder, fast mellan tänderna ser det ofta inte så kul ut. Tandläkarna rekommenderar tandtråd varje dag, det räcker inte med tandborsten för den kommer inte åt ordentligt. Min mamma presenterade mig för ett underbart alternativ till tandtråd, nämligen dessa stickor från GUM.

Jag hade sett dem i butik även hemma, men inte testat. Men efter att ha fått prova en av mammas när vi var i New York så var jag helt enkelt tvungen att skaffa mig ett paket när jag var på CVC Pharmacy Nu är jag totalt beroende! Om man inte har alltför tätt mellan gaddarna så kommer de åt precis överallt.

Den gröna biten är gjord i någon sorts gummimaterial så det blir som en supersmal tandborste mellan tänderna. Jag älskar dem och man känner sig så fräsch i munnen efteråt!

4 kommentarer:

Maria, Hjärterdam sa...

hihi, jo jag har ett gäng.. de syns dock inte så mycket =P

Sarah sa...

Jag får inte in dem mellan tänderna, det gör bara ont om jag försöker. Men jag har verkligen trångt i munnen. Och då har jag ändå dragit ut 4 kindtänder. Mina tänder är fortfarande helt ihoptryckta och jag undrar i mitt stilla sinne hur jag egentligen såg ut innan jag drog ut de 4 andra tänderna...

Anonym sa...

Funkar inte på mig heller, bara fastnar. /C.A

Ninni sa...

Vad typiskt, men då funkar ju tandtråd kanske bättre?