fredag 17 september 2010

Riche Créme

Före sommaren gjorde jag en beställning från Yves Rocher och på köpet fick jag en burk av deras nattcreme från serien Riche. Jag langade in den i den trådback som utgör mitt förråd där jag har oöppnade förpackningar för senare användning.

Under sommaren har jag använt ganska mycket testers och småburkar med krämer eftersom jag rest en del, det kan delvis vara anledningen till de finnar jag fått, vad vet jag. Men nu tittade jag ner i trådbacken och drog upp denna. Den ska vårda, återuppbygga huden och dämpa djupet på rynkor.

Jag har nu använt den en vecka och jag är helt förvånad över hur skön den är! Enligt beskrivningen ska den innehålla 30 olika oljor (orkar inte ens räkna upp dem alla). Krämen doftar jättegott svagt och är sådär mittemellan-fyllig, precis lagom nu på hösten. Jag har inte fått en enda ny finne heller så det är ju ett gott tecken. Jag tror att Riche-serien egentligen vänder sig till lite äldre kvinnor, men det struntar jag i för den här gillar jag! Sen om den minskar rynkor eller ej är ju omöjligt att avgöra på en vecka.

Ordinarie pris på denna är 385 kronor, men Yves Rocher har ju nästan alltid halva priset på allt så just nu ser jag att de satt ner den till 192:50.

2 kommentarer:

Linda sa...

Hej! Det där är en riktig klassiker,minns att den såldes när jag blev Yves Rocherkund 1991.Om den fortfarande säljs borde det borga för kvalitet.

Ninni sa...

Ja, så kanske det helt enkelt är!