fredag 17 september 2010

Kosttillskott för naglar

Nu när jag har så himla många fina lack så känns det ju trist att jag har så kassa naglar. De bara skivar sig och bråkar. Jag får ha dem rejält kortklippta. Jag kör med Trinds nagelstärkare som underlack, men eftersom jag vill ha samma lack i några dagar i sträck så blir det ju inte så frekvent som det egentligen behövs.

Därför tänkte jag komplettera med något kosttillskott som B-vitamin eller öljäst-tabletter för det kanske hjälper bättre när det kommer inifrån. Är det nån som vet nån bra sort på sånna? Det där med naturläkemedel och vitaminer och sånt tror jag att andra kan bättre än jag. Har ni dessutom tips på nån bra webshop eller butik i Göteborgs innerstad som säljer dessa så blir jag extra glad!

2 kommentarer:

Tina (Beleza) sa...

Har du testat Scratch Nails - Nail Food. Helt fantastisk nagelolja. Mina naglar har inte skivat sig en enda gång sen jag började använda den och då slarvar jag en hel del.

Ninni sa...

Hmmm... jag köpte ju en jätteflaska med mandelolja för en tid sen, men har slarvat med användingen, kanske ska börja med att bli lite flitigare med den till att börja med. Om inte det funkar så kanske Scratch är ett alternativ. Tack för tipset!