lördag 11 september 2010

Stila Backstage eye shadow palette


Jag älskar paletter! Tror det hänger lite ihop med hur lycklig jag blev när jag fick nya färpennor som liten. Den där härliga färgprakten. Oftast är dessutom ögonskuggepaletter bra färgmatchade, vilket i praktiken ju gör att man slipper tänka själv på morgonen när man är trött - och jag är morgontrött kan jag lova!

Första kvällen när jag och Mamsen kom till New York så tog vi oss en liten promenad i hotellets närhet. Mitt emot Macy's ligger en alldeles utmärkt Sephora-butik och det första jag såg när jag klev in där var alltså denna fina palett från Stila:

De sex skuggorna känns perfekta nu inför hösten, alla färgerna passar mig alldeles ypperligt. Här ser ni vad varje skugga heter:

Jag ser att fotot är lite suddigt, såhär heter de uppifrån vänster:
-Chiffon
-Flamingo
-Pacific
-Luster
-Poetic
-Coal
Den här kommer att bli flitigt använd! Jag har inte testat den ännu så kvaliteten vet jag inget om, men jag kommer att rapportera.

Det verkar vara populärt med papp-förpackningar numera. Det tycker jag är bra eftersom det är ett förnyelsebart material. Benefit har länge förpackat sina rouge i pappersförpackningar och jag köpte även en till palett i pappersförpackning på resan, den får ni se snart!

7 kommentarer:

Kabuki sa...

Åh vad fin! Jag är också palett-tokig, känner också igen den där underbara känslan när man fick nya pennor eller kritor som liten, alla färgmatchade och låg i fin ordning enligt färgskalan. :)

Ninni sa...

Ja, visst är den fin! Ska nog testa den idag faktiskt. Känslan av ny palett är inte dum alls!
:-)

Basteth sa...

Haha, vi är ju många som är paletttokiga.:-) Tror att det är dels att den liksom är fördigpackad med skuggor som matchar, som du skriver, men också att man känner lite att man gjort ett fynd... Att man får lite mer för pengarna liksom...

Ninni sa...

Ja, fler skuggor åt folket för pengarna - det är min paroll också!

Kerstin sa...

Åh så fin! Stilas skuggor är gudomliga!

Sminkan sa...

Snygg! Vilket kap!

Ninni sa...

Japp, fast de lade skatt på sen också, fattar inte varför den inte kan ingå i prislappen när alla ändå får betala den.