måndag 1 november 2010

Just Glow

Jag tror det var i tidningen Femina (osäkert om det var just den tidningen) man fick en kupong att hämta ut schampoo, balsam och inpackning från Just Glow. Gratis är gott tänkte jag och löste in kupongen för en tid sedan. Detta schampoo är till för torrt och skadat hår. Nu har jag testat ordentligt och jag kan bara säga att detta känns definitivt INTE vårdande. Håret blir knastrigt och strävt och balsam blir viktigare än någonsin.

Jag hade kvar av ett annat balsam och därför har jag inte testat balsamet ännu, men jag betvivlar att det är mycket bättre än schampoot. Jag har testat inpackningen och den är inte heller nån hit, den kan möjligen fungera som hårbalsam, men en inpackning ska ju vara kraftfullare och mer vårdande än så och dessutom får man ta halva burken för att det ska bli något. Det enda som jag tycker om är doften, de doftar nämligen som de där gamla tabletterna i tablettasken Fläkt som fanns för många år sen. Nej, betyget till detta blir en etta och det är bara för att det doftar så gott. Barnen får ta över resten av innehållet, de bryr sig inte och har kort hår, dessutom har de ingen koll på hur mycket man ska ta så det lär gå åt fort.

Det känns som om dessa produkter vänder sig till yngre personer och jag tycker det är synd att de blir lurade. Visst är produkterna billiga, men inte värda pengarna ändå. Det finns andra mycket bättre märken i detta pris-segment. Oj, blev jag för långrandig nu?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har också fått dessa, jag har varianten för färgat hår och den är okej och lukatr gott, men inget jag ska köpa igen./C.

Carina sa...

Gillade inte alls det schampoot och balsamet, mitt hår blev konstigt av det.

Kerstin sa...

Håller helst med dig. Jag testade dem en gång hos min syster, men hämtade sen inte ens ut gratisexemplaren för att det var så kassa.

Josephine sa...

Inget för mig heller, har gett bort mina exemplar :)